TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Не ме осуди судот, ме осуди политиката и Зоран Заев, рече обвинетиот Трајковски

МКД - 15.03.2019

Нема да прифатам да одам во куќен притвор, зашто ќе избегам, одма ќе избегам, ќе ја продадам државата. Вака го почна своето обраќање обвинетиот Влатко Трајковски. На ова веднаш реагираше судијката Добрила Кацарска со забелешка дека обвинетите ...

Трајковски: Сега моите двете деца ќе знаат кој го затвори нивниот татко

Press24 - 15.03.2019

Обвинетиот Влатко Трајковски, кој доби 15 години затвор за настаните на 27. април своето произлегување пред судијата го започна иронично, дека ако го пуштат да се брани од слобода, веднаш ќе избега и ќе го остави своето семејство, на што тој беше ...

Трајковски: Не ме осуди судот, туку политиката на Заев

Република - 15.03.2019

Нема да прифатам да одам во куќен притвор, зашто ќе избегам, одма ќе избегам, ќе ја продадам државата. Вака го почна своето обраќање обвинетиот Влатко Трајковски. На ова веднаш реагираше судијката Добрила Кацарска со забелешка дека обвинетите ...

Осуденикот Трајковски: Сега моите две деца ќе знаат кој го затвори нивниот татко

Centar - 15.03.2019

Осуденикот на 15 годишна затворска казна за настаните на 27. април, Влатко Трајовски, иронично рече дека ако го пуштат да се брани од слобода веднаш ќе избега и ќе го остави своето семејство, на што доби опомена од судијката, која му порача да ...