TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Големи промени во новиот Chrome за безбедност и функционалност

Телефони.мк - 20.01.2021

Google ја претстави новата верзија на Chrome интернет пребарувачот со број 88 која како главни измени ги носи подобрувањата во менаџирање со корисничките сметки и налози како и поголема безбедност на лозинките.

Google Chrome 88 е првата верзија од прелистувачот без Flash

Smartportal - 20.01.2021

Надградбата во главно донесува безбедносни исправки, односно нема нови функции Google Chrome оваа недела беше надграден на својата 88-ма верзија, која е достапна на сите платформи каде е достапен прелистувачот.

Chrome 88 имплементира пребарување на табови и подобрена заштита за лозинки (ВИДЕО)

USB - 20.01.2021

Google најави некои поголеми подобрувања за Chrome 88, а ова ги вклучува и двете напредни функции – пребарување на табови и подобрена заштита за лозинки. Заштитата за лозинки е корисна функција, а една од опциите во нејзините рамки овозможува лесно ...

Google отстрани 164 апликации од Play Store

Емитер - 20.01.2021

Oткако забележале дека симнатите апликации ги бомбардираат корисниците со огласи од Google отстранија 164 Андроид апликации кои претходно ги симнале над 10 милиони корисници. Огласите од типот Out-of-context, односно огласи надвор од апликацијата, е ...

КОНЕЧНО ПРАВА ПОМОШ ЗА ВАШИТЕ ЛОЗИНКИ: Ќе ви посочи на грешка и каде може да се случи пропуст!

Порта - 20.01.2021

Полесно и побрзо за побезбедно пребарување. Google веќе лансираше нова верзија на својот прелистувач што сега ќе им овозможи на корисниците уште полесно да управуваат со лозинките. Со новата опција, корисниците ќе можат да ги испитаат, ...

Ако ги имате овие апликации – избришете ги веднаш: Гугл веќе ги блокираше

Курир - 19.01.2021

Google блокираше 164 апликации од Play Store, а Android корисниците сега треба да ги избришат овие апликации кои можат да направат хаос на нивните уреди, пренесе британскиот Express. Опасните апликации се дизајнирани да го имитираат оригиналниот ...

Ако ги имате овие апликации – избришете ги веднаш: Гугл веќе ги блокираше

Скопје24 - 19.01.2021

Google блокираше 164 апликации од Play Store, а Android корисниците сега треба да ги избришат овие апликации кои можат да направат хаос на нивните уреди, пренесе британскиот Express. Штетните апликации се дизајнирани да го имитираат оригиналниот ...

Google блокираше 164 опасни апликации

USB - 19.01.2021

Google блокираше 164 апликации од Play Store, а Android корисниците треба да ги избришат овие апликации кои можат да направат хаос на нивните уреди, пренесе британски Express. Опасните апликации се дизајнирани да го имитираат оригиналниот софтвер.

Ако ги имате овие апликации – избришете ги веднаш: Гугл веќе ги блокираше

Студенти - 20.01.2021

Google блокираше 164 апликации од Play Store, а Android корисниците сега треба да ги избришат овие апликации кои можат да направат хаос на нивните уреди, пренесе британскиот Express. Опасните апликации се дизајнирани да го имитираат оригиналниот ...

„Гугл“ блокираше 164 опасни апликации, проверете ја листата

+инфо - 20.01.2021

Софтверот е дизајниран така што ги имитира оригиналните апликации, а досега се измамени над 10 милиони корисници. „Гугл“ блокираше 164 мобилни апликации од „Play Store“, a корисниците сега треба да ги избришат тие апликации кои можат да направат ...

Избришете ги веднаш овие апликации: Гугл веќе ги блокираше

ЗаЗабава - 20.01.2021

Google веќе блокираше повеќе од 164 апликации од својата Play Store. Корисниците сега треба да ги избришат овие апликации кои можат да направат хаос на нивните уреди, пренесе британскиот Express.

Google блокираше 164 опасни апликации: Веднаш избришете ги од телефонот

Кајгана - 19.01.2021

Google блокираше 164 апликации од Play Store, а Android корисниците сега треба да ги избришат овие апликации кои можат да направат хаос на нивните уреди, пренесе британскиот Express. Опасните апликации се дизајнирани да го имитираат оригиналниот ...