TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јакимовски бара распустот да трае до 10 февруари, поради омикрон и ладните радијатори

Република - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски апелира да се продолжи зимскиот распуст на учениците до 10 февруари, не само поради ширењето на омикронот, туку и поради затоплувањето во училиштата. вели Јакимовски.

Покрај заканата од омикрон, учениците може и да смрзнат: Јакимовски бара зимскиот распуст да се продолжи до 10 февруари

Слободен Печат - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски апелира да се продолжи зимскиот распуст на учениците. Тој стравува дека осум училишта во Карпош ќе останат со ладни ...

Јакимовски бара распустот да трае до 10 февруари, поради омикрон и ладните радијатори

Lider - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски апелира да се продолжи зимскиот распуст на учениците до 10 февруари, не само поради ширењето на омикронот, туку и поради затоплувањето во училиштата.