TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Огласи за вработување на 520 образовни асистенти за работа со ученици со попречености

Независен - 10.08.2022

Министерството за образование и наука објави огласи за вработување образовни асистенти на определено време за три основни училишта со ресурсни центри, кои во учебната 2022/2023 година ќе работат со ученици со попречености во редовна настава во ...

Оглас за 200 образовни асистенти – ВМРО-ДПМНЕ реагира: Не е според закон

ТВ21

Огласи за вработување над 520 образовни асистенти за работа со ученици со попречености

Опсервер

Огласи за вработување над 520 образовни асистенти за работа со ученици со попречености

Курир

Огласи за вработување над 520 образовни асистенти за работа со ученици со попречености

MakPress

Огласи за вработување над 520 образовни асистенти за работа со ученици со попречености

Република

Огласи за вработување над 520 образовни асистенти за работа со ученици со попречености

Локално

Бриф Нетпрес 24Инфо Либертас Вечер Прес Lider Press24 CivilMedia

МОН распиша огласи за вработување 521 образовен асистент за ученици со попречености

Факултети - 10.08.2022

Министерството за образование и наука (МОН) распиша огласи за вработување стручни соработници, приправници , образовни асистенти за ученици со попречености во основното образование. Станува збор за огласи во училиштата: - Основното училиште со ...

Објавен јавен повик за вклучување на 10 образовни асистенти во средните училишта

Курир - 09.08.2022

Општина Битола објави јавен повик за ангажирање на 10 лица како образовни асистенти во средни училишта во период од 9 месеци. Повикот е дел од програмата општинско-корисна работа, проект „Негователи во детски градинки и образовни асистенти во средни ...

Објавен јавен повик за вклучување на 10 образовни асистенти во средни училишта

Тера

Општина Битола: јавен повик за вклучување на 10 образовни асистенти во средни училишта (линк)

Битола Њуз

Објавен јавен повик за вклучување на 10 образовни асистенти во средните училишта

Нетпрес

ВМРО-ДПМНЕ: „Агенцијата за вработување СДСМ-ДУИ“ објавува оглас за образовни асистенти...

Канал5 - 09.08.2022

ВМРО-ДПМНЕ: „Агенцијата за вработување СДСМ-ДУИ“ објавува оглас за образовни асистенти спротивно на Закон. Почитувани, Објавен е „Јавен оглас за вработување на 200 стручни соработници-приправници - образовни асистенти за ученици со попреченост во ...

ВМРО-ДПМНЕ: „Агенцијата за вработување СДСМ-ДУИ“ објавува оглас за образовни асистенти спротивно на Закон

MakPress

ВМРО-ДПМНЕ: „Агенцијата за вработување СДСМ-ДУИ“ објавува оглас за образовни асистенти спротивно на Закон

А1 On

„Агенцијата за вработување СДСМ-ДУИ” објавува оглас за образовни асистенти спротивно на Закон

24Инфо

ВМРО-ДПМНЕ: „Агенцијата за вработување СДСМ-ДУИ“ објавува оглас за образовни асистенти спротивно на Закон

Курир

ВМРО-ДПМНЕ: „Агенцијата за вработување СДСМ-ДУИ“ објавува оглас за образовни асистенти спротивно на Закон

Република

ВМРО-ДПМНЕ: „Агенцијата за вработување СДСМ-ДУИ“ објавува оглас за образовни асистенти спротивно на Закон

Нетпрес

Press24

Објавен е огласот за ангажирање на 200 нови образовни асистенти за учениците со попреченост, грижата за сите продолжува

24Инфо - 09.08.2022

Владата предводена од СДСМ продолжува да вложува во грижата за лицата со попреченост. Објавен е јавен оглас за ангажирање на 200 образовни асистенти во 16 општини во државата, со што го зголемуваме бројот на асистенти во основното образование.

СДСМ: Објавен е оглас за ангажирање 200 нови образовни асистенти за учениците со попреченост

Макфакс

Објавен е огласот за ангажирање на 200 нови образовни асистенти за учениците со попреченост, вели СДСМ

Скопје1

СДСМ: Објавен е огласот за ангажирање на 200 нови образовни асистенти за учениците со попреченост

Локално

Објавен е огласот за ангажирање на 200 нови образовни асистенти за учениците со попреченост, грижата за сите продолжува

4NEWS

СДСМ: Владата предводена од СДСМ продолжува да вложува во грижата за лицата со попреченост

Канал5

СДСМ: Објавен е огласот за ангажирање на 200 нови образовни асистенти за учениците со попреченост

Press24

А1 On Frontline

Огласи за вработување над 520 образовни асистенти за работа со ученици со попречености

Канал5 - 10.08.2022

Министерството за образование и наука објави огласи за вработување образовни асистенти на определено време за три основни училишта со ресурсни центри, кои во учебната 2022/2023 година. Министерството за образование и наука објави огласи за ...

МОН ќе вработи образовни асистенти за работа со ученици со попреченост

Kumanovo News