TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МЖСПП : Невалидни се податоците за загаденоста на воздухот во Гази Баба

Канал5 - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата во Гази Баба во текот на изминатите 5 часа невалидни поради замена на потрошен дел. Министерството за животна средина и просторно планирање ја информира јавноста дека поради технички зафат врз инструментот за ...

Во Гази Баба денес се дише смрт

Курир - 09.11.2019

Концентрацијата на ПМ10 канцерогените честички утрово во Гази Баба изнесува смртоносно високи 998 ...

Во Гази Баба денес се дише смрт

Република - 09.11.2019

Концентрацијата на ПМ10 канцерогените честички утрово во Гази Баба изнесува смртоносно високи 998 микрограми. Мерните станици и денеска се обоени во аларманта црвена боја, што е знак дека загаденоста на воздухот е на значително високо ниво.

Поради замена на потрошен дел невалини податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

24Инфо - 09.11.2019

– Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Невалидни податоците за квалитетот на воздухот во Гази Баба

+инфо - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Екологија: Грешни се податоците за воздухот во Гази Баба, се врши замена на дел од станицата

Денешен - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Поради замена на потрошен дел невалидни податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

А1 On - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Висока концентрација ПМ 10 честички утринава во Гази Баба, од МЖСПП велат се работи за грешка

Press24 - 09.11.2019

Концентрацијата на ПМ10 канцерогените честички утрово во Гази Баба изнесуваше смртоносно високи 998 микрограми, сепак од Министерството за животна средина велат дека се работи за грешка. Податоците од мониторинг станицата за квалитет на ...

МЗЖПП: Невалидни податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

Фокус - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Поради замена на потрошен дел невалидни податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

ММС - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Поради замена на потрошен дел невалидни податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

Опсервер - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Податоците за загадувањето во Гази Баба се невалидни поради замена на дел

Макфакс - 09.11.2019

Податоците за загадувањето на воздухот од мониторинг станицата во Гази Баба во текот на изминатите пет часа биле невалидни поради замена на потрошен дел. Министерството за животна средина и просторно планирање информира дека поради технички зафат ...

Поради замена на потрошен дел невалидни податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

Локално - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Невалидни податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

МКД - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Поправка ги направи невалидни податоците за загадувањето во Гази Баба

Н.Македонија - 09.11.2019

Податоците за загадувањето на воздухот од мониторинг-станицата во Гази Баба во текот на изминатите пет часа биле невалидни поради замена на потрошен дел. Министерството за животна средина и просторно планирање информира дека поради технички зафат ...

МЖСПП: Не е точно дека денес во Гази Баба има високи ПМ 10

Слободен Печат - 09.11.2019

Податоците од 06:00 до 11:00 часот на 09.11.2019 година се невалидни, наведуваат во соопштението. Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на ...

Министерството тврди дека во Гази Баба не е толку загадено

Република - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Поради замена на потрошен дел невалини податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

Алсат-М - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Се менува потрошен дел на мерната станица во Гази Баба

iPortal - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Поради замена на потрошен дел невалини податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

Сител - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Податоците за загадувањето во Гази Баба се невалидни поради замена на дел

Точка - 09.11.2019

Податоците за загадувањето на воздухот од мониторинг станицата во Гази Баба во текот на изминатите пет часа биле невалидни поради замена на потрошен дел. Министерството за животна средина и просторно планирање информира дека поради технички зафат ...

Поради замена на потрошен дел невалини податоците за квалитетот на воздухот од станицата во Гази Баба

Либертас - 09.11.2019

– Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Невалидни податоците за квалитетот на воздухот во Гази Баба

Скопје24 - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Невалидни податоците за квалитетот на воздухот во Гази Баба

MakPress - 09.11.2019

Податоците од мониторинг станицата за квалитет на амбиенталниот воздух во Гази Баба во текот на изминатите пет часа се невалидни поради замена на потрошен дел, информираат од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Податоците за загадувањето во Гази Баба се невалидни поради замена на дел

MTM - 09.11.2019

Податоците за загадувањето на воздухот од мониторинг станицата во Гази Баба во текот на изминатите пет часа биле невалидни поради замена на потрошен дел. Министерството за животна средина и просторно планирање информира дека поради технички зафат ...

Податоците од мониторинг станицата во Гази Баба во текот на утринските часови невалидни поради замена на потрошен дел

AKO - 09.11.2019

ноември 09, 2019 Министерството за животна средина и просторно планирање ја информира јавноста дека поради технички зафат врз инструментот за мерење на суспендирани честички со големина до 10 микрометри од Автоматската мониторинг станица за квалитет ...

Поправка ги направи невалидни податоците за загадувањето во Гази Баба

Скопје инфо - 09.11.2019

Податоците за загадувањето на воздухот од мониторинг-станицата во Гази Баба во текот на изминатите пет часа биле невалидни поради замена на потрошен дел. Министерството за животна средина и просторно планирање информира дека поради технички зафат ...