TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тепачка во турскиот парламент поради контроверзен изборен закон (ВИДЕО)

МКД - 13.03.2018

Турскиот парламент усвои денес измени на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат да отворат пат за изборни измами и да ја загрозат регуларноста на изборите кои се одржуваат следната година, а потоа изби ...

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборниот закон (видео)

Алсат-М - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Масовна тепачка во Турскиот парламент (ВИДЕО)

Канал5 - 13.03.2018

Контроверзниот изборен законик беше причина за тепачка меѓу пратениците од партијата на Ердоган и опозиционерите. Турскиот парламент денеска ги усвои измените на изборниот законик , со кој опозицијата тврди дека се отвора врата на изборни ...

Лицата со посебни потреби без избирачки права

Алсат-М - 13.03.2018

Лицата со посебни потреби се соочуваат со големи проблеми при реализирање на нивното право на гласање во изборните процеси во земјава. Тие имаат проблем да стигнат до гласачките места и проблем со изборниот материјал.

Турскиот Парламент одбори контроверзни измени на изборниот закон

Сител - 13.03.2018

Турскиот Парламент денеска ги одобри измените во изборниот закон, за кои критичарите предупредуваат дека имаат за цел да ја зацврстат власта на претседателот Реџеп Тајип Ердоган. Седницата на кои се усвоени законските измени траеше цела ноќ.

(ВИДЕО) ТЕПАЧКА ВО ТУРСКИОТ ПАРЛАМЕНТ: За што се степаа пратениците?

Фактор - 13.03.2018

Турскиот парламент денеска изгласа измени на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат да отворат пат за изборни измами и да ја загрозат регуларноста на изборите кои се одржуваат следната година, по што изби ...

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

Алфа - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Турскиот Парламент одбори контроверзни измени на изборниот закон...

Н.Македонија - 13.03.2018

Турскиот Парламент одбори контроверзни измени на изборниот закон Турскиот Парламент денеска ги одобри измените во изборниот закон, за кои критичарите предупредуваат дека имаат за цел да ја зацврстат власта на претседателот Реџеп Таип Ердоган.

Се степаа турските пратеници (видео)

Република - 13.03.2018

Турскиот парламент усвои денес измени на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат да отворат пат за изборни измами и да ја загрозат регуларноста на изборите кои се одржуваат следната година, а потоа изби ...

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

+инфо - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Турскиот Парламент одбори контроверзни измени на изборниот закон

Либертас - 13.03.2018

Турскиот Парламент денеска ги одобри измените во изборниот закон, за кои критичарите предупредуваат дека имаат за цел да ја зацврстат власта на претседателот Реџеп Тајип Ердоган. Седницата на кои се усвоени законските измени траеше цела ноќ.

(Видео) Масовна тепачка меѓу турските пратеници поради контроверзните измени на законот за избори

Макфакс - 13.03.2018

Турскиот парламент денеска ги усвои измените на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат да отворат пат за изборни измами и да ја загрозат регуларноста на изборите кои се одржуваат следната година, а потоа изби ...

(ВИДЕО) Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборниот закон

еМагазин - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Жестоко:Тепачка во турскиот парламент (видео)

Вечер - 13.03.2018

Турскиот парламент усвои денес измени на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат да отворат пат за изборни измами и да ја загрозат регуларноста на изборите кои се одржуваат следната година, а потоа изби ...

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон...

Н.Македонија - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ...

ТЕПАЧКА ВО ПАРЛАМЕНТ: Пратеници се степаа во парламентот поради контроверзен закон

Маркукуле - 13.03.2018

Турскиот парламент усвои денес измени на изборниот закон, поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат да отворат пат за изборни измами и да ја загрозат регуларноста на изборите кои се одржуваат следната година, а потоа изби ...

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон (ВИДЕО)

Независен - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозицијата тврди дека ќе доведат до изборни измами.

Видео: Масовна тепачка меѓу турските пратеници поради контроверзните измени на Законот за избори

Точка - 13.03.2018

Турскиот парламент денеска ги усвои измените на Законот за избори поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат да отворат пат за изборни измами и да ја загрозат регуларноста на изборите кои се одржуваат следната година, а потоа ...

(Видео) Тепачка во турскиот парламент

Нетпрес - 13.03.2018

Општа тепачка меѓу пратеници од власта и опозицијата се случи денеска во турскиот парламент откако во Собранието се изгласаа измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Турција: Неколку пратеници се степаа во парламентoт

Р.С.Европа - 13.03.2018

Во парламентот на Турција денеска се случи тепачка меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Турските пратеници се истепаа поради измените на Законот за избори

Кајгана - 14.03.2018

Турскиот парламент вчера ги усвои измените на Законот за избори поддржувајќи ги предлозите за кои опозицијата тврди дека можат да отворат пат за изборни измами и да ја загрозат регуларноста на изборите кои се одржуваат следната година, а потоа изби ...

Турците со сите сили и боксови го бранеа изборниот законик

Вечер - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборникот закон

Сител - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборниот закон

Слободен Печат - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

ВИДЕО: Општа тепачка во турскиот Парламент заради контроверзен изборен закон

AKO - 13.03.2018

(МИА)Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.

Тепачка во турскиот парламент по усвојување измени на изборниот закон

Либертас - 13.03.2018

Тепачка во турскиот парламент се случи денеска меѓу пратеници од власта и опозицијата, веднаш по изгласувањето на измените во Изборниот закон, за кои опозиционерите тврдат дека ќе доведат до изборни измами.