TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Земјоделец со ловечко оружје повреди бегалец од Сирија на грчкиот остров Лезбос

1tv - 11.07.2018

Вон животна опасност е 16-годишниот бегалец од Сирија, кој вчера беше повреден на Лезбос, откако 78-годишен земјоделец со ловечка пушка пукаше кон него и го повреди во пределот на главата и нозете.

Земјоделец со ловечко оружје повреди бегалец од Сирија на грчкиот остров Лезбос

Либертас - 11.07.2018

Вон животна опасност е 16-годишниот бегалец од Сирија, кој вчера беше повреден на Лезбос, откако 78-годишен земјоделец со ловечка пушка пукаше кон него и го повреди во пределот на главата и нозете.

Земјоделец со ловечко оружје повреди бегалец од Сирија на грчкиот остров Лезбос

А1 On - 11.07.2018

Вон животна опасност е 16-годишниот бегалец од Сирија, кој вчера беше повреден на Лезбос, откако 78-годишен земјоделец со ловечка пушка пукаше кон него и го повреди во пределот на главата и нозете.

Земјоделец со ловечко оружје повреди бегалец од Сирија на грчкиот остров Лезбос

Курир - 11.07.2018

Вон животна опасност е 16-годишниот бегалец од Сирија, кој вчера беше повреден на Лезбос, откако 78-годишен земјоделец со ловечка пушка пукаше кон него и го повреди во пределот на главата и нозете.