TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ципрас: Без Преспанскиот договор, Грција на север ќе имаше сојузник на Ердоган

Фокус - 20.01.2021

Опозицискиот лидер во Грција Алексис Ципрас, кој како премиер го потпиша Преспанскиот договор со Македонија, смета дека овој договор има многу бенефити за Атина. Како што вели тој, ако тогашната Влада на СИРИЗА отстапела пред притисоците на ...

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис за Договорот од Преспа, сега наместо пријател, на север ќе имавме ...

Press24 - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас вели дека ако не бил Договорот од Преспа на север би имале сојузник на Ердоган

Фактор - 20.01.2021

Eкс грчкиот премиер, Алексис Ципрас кој го потпиша Договорот од Преспа, смета дека тој има многу бенефити за Грција. Според него ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред притисоците на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ...

Ципрас: Ако го слушавме Мицотакис, сега ќе имавме на северот непријател и сојузник на Ердоган

Локално - 20.01.2021

Наместо пријател, на северната граница, Грција ќе имаше свој непријател, ако Владата предводена од Сириза, своевремено отстапеше пред притисоците на Мицотакис и ако немаше сериозност, одговорност, решителност и храброст.

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис, наместо пријател, ќе имавме непријател

Канал5 - 20.01.2021

Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис, сега наместо пријател, на север ќе имавме непријател, вели Ципрас. Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако ...

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис за Договорот од Преспа, сега наместо пријател, на север ќе имавме ...

ТВ21 - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис за Договорот од Преспа, сега наместо пријател, на север ќе имавме ...

24Инфо - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис, сега наместо пријател, на север ќе имавме непријател

+инфо - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис за Договорот од Преспа, сега наместо пријател, на север ќе имавме ...

iPortal - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис за Договорот од Преспа, сега наместо пријател, на север ќе имавме ...

Вечер Прес - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас: Акo отстапевме пред притисоците на Мицотакис денес на север наместо пријател, ќе имавме непријател

МКД - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис за Договорот од Преспа, сега наместо пријател, на север ќе имавме ...

Опсервер - 20.01.2021

– Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, ...

Ципрас го праша Мицотакис зошто се не осмелува да ја спомне Северна Македонија во грчкиот Парламент

еМагазин - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес на северната ...

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис за Договорот од Преспа, сега наместо пријател, на север ќе имавме ...

Слободен Печат - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас: Ако го слушавме Мицотакис, сега ќе имавме на северот непријател и сојузник на Ердоган

Нова ТВ - 20.01.2021

Наместо пријател, на северната граница, Грција ќе имаше свој непријател, ако Владата предводена од Сириза, своевремено отстапеше пред притисоците на Мицотакис и ако немаше сериозност, одговорност, решителност и храброст.

Ципрас: Ако отстапевме пред притисоците на Мицотакис за Договорот од Преспа, сега наместо пријател, на север ќе имавме ...

Либертас - 20.01.2021

– Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, ...

Ципрас: Без договорот од Преспа на север ќе имавме непријател и сојузник на Ердоган

Република - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас вели без договорот од Преспа на север ќе имавме непријател и сојузник на Ердоган

Нетпрес - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...

Ципрас: Ако го немаше договорот од Преспа, северниот сосед ќе беше сојузник на Турција

MakPress - 20.01.2021

Ако Владата на СИРИЗА тогаш отстапеше пред задушувачките притисоци на сегашниот премиер Кирјакос Мицотакис и радикалната десница и ако немаше сериозност, одговорност, решителност, па дури и храброст да ја прифати политичката и партиската цена, денес ...