TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Симулациска вежба за прва помош при скршеници

А1 On - 11.07.2018

Отсекот за превенција од СВР Куманово и волонтери од општинската организација на Црвениот Крст, денеска во Куманово организираа симулациска вежба – укажување прва помош при скршеници. Показната вежба беше согласно предвидената програма за работа на ...

Симулациска вежба за прва помош при скршеници

Сител - 11.07.2018

Отсекот за превенција од СВР Куманово и волонтери од општинската организација на Црвениот Крст, денеска во Куманово организираа симулациска вежба - укажување прва помош при скршеници. Показната вежба беше согласно предвидената програма за работа на ...

Симулациска вежба за прва помош при скршеници во Куманово

Кумановски м. - 12.07.2018

loading... Отсекот за превенција од СВР Куманово и волонтери од општинската организација на Црвениот Крст, денеска во Куманово организираа симулациска вежба – укажување прва помош при скршеници.