TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

И Motorola ќе прави флексибилен смартфон на превиткување

Телефони.мк - 18.06.2018

Motorola успеа да добие одобрување за патент за нов смартфон кој ќе биде флексибилен и ќе може да се превиткува. Оваа идеја веќе ја развиваат Samsung и LG, па затоа вистинско изненадување е дека слична технологија поседува и Motorola која може ...

Samsung Galaxy X ќе не изненади наредната година

Телефони.мк - 18.06.2018

Samsung Galaxy X е смартфон со драстична промена во начинот на употреба поради неговиот екстравагантен дизајн. Тој ќе биде првиот модел со дисплеј на превиткување. На тој начин неговата „големина“ ќе може да си ја подесите лесно и едноставно, со ...

Рекордно ниска продажба на Galaxy S9

USB - 16.06.2018

Информациите од корејскиот весник Chosunilbo сугерираат дека приходите на Samsung ќе страдаат во вториот квартал. Продажбата на Samsung Galaxy S9 не ги задоволува очекувањата на компанијата, па дури има и изгледи за постигнување на историскиот ...