TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Средба на премиерот Заев со нашите претставници на Европските младински олимписки игри во Сараево

24 Вести - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, македонските претставници на овој фестивал. Обајцата ќе се натпреваруваат во дисциплината „крос кантри“, а ...

Средба на Заев со нашите олимпијци во Сараево

Независен - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево, македонскиот премиер Зоран Заев се сретнал со македонските претставниици на овој настан - Ана Марија Зафировска и Никола Петковски.

Заев на средба со македонските претставниците на Европските младински олимписки игри во Сараево

24Инфо - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Зоран Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, кои на игрите ја претставуваат Македонија.

Се отвори олимпискиот младински фестивал во Сараево на кој учествува Македонија, премиерот Заев на трибините (ВИДЕО)

SportMedia - 10.02.2019

Во Сараево денеска беше отворен зимскиот младински олимписки фестивал, најголем спортски настан за млади спортисти Денеска во Сараево се отвори европскиот Олимписки младински фестивал (ЕИОФ), во кој ќе учествуваат млади спортисти од повеќе земји ...

Петковски и Зафировска ги бранат боите на Македонија на ЕИОФ

SportMedia - 09.02.2019

Двајцата наши претставници ќе настапат во дисциплината крос-кантри, на 11 односно 12 февруари. Македонија ќе има двајца претставници, Никола Петковски и Анамарија Зафировска на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ), кој од 10 до 16 февруари ...

Среќно за Зафировска и Петковски на првиот „крос кантри“ во Сараево

+инфо - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево, денеска премиерот Зоран Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, македонските претставници на овој фестивал, информираа од Владата.

Заев на средба со македонските претставници на Европските младински олимписки игри во Сараево

МКД - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Зоран Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, кои на игрите ја претставуваат Македонија.

Заев на отворањето на Европските младински олимписки игри

24Инфо - 10.02.2019

Премиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) ќе има двајца ...

ВИДЕО: Заев на средба со македонските претставниците на Европските младински олимписки игри во Сараево

А1 On - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, македонските претставници на овој фестивал. Обајцата ќе се натпреваруваат во дисциплината „крос кантри“, а ...

Заев на средба со македонските претставниците на Европските младински олимписки игри во Сараево

Локално - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Зоран Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, кои на игрите ја претставуваат Македонија.

Заев на отворањето на Европските младински олимписки игри

24 Вести - 10.02.2019

Премиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) ќе има двајца ...

Средба на Заев со нашите претставници на Европските младински олимписки игри во Сараево

1tv - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, македонските претставници на овој фестивал. Обајцата ќе се натпреваруваат во дисциплината „крос кантри“, а ...

Заев на средба со македонските претставниците на Европските младински олимписки игри во Сараево

Вечер - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Зоран Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, кои на игрите ја претставуваат Македонија.

Заев во Сараево на отворањето на Европските младински олимписки игри

+инфо - 10.02.2019

ЕИОФ во Сараево се одржува во период кога градот ја прославува 35-годишнината од организацијата на Зимските Олимписки игри во 1984 година. Премиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска ...

Средба на премиерот Заев со нашите претставници на Европските младински олимписки игри во Сараево, БиХ

ТВ21 - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, македонските претставници на овој фестивал. Обајцата ќе се натпреваруваат во дисциплината „крос кантри“, а ...

Заев на средба со македонските претставниците на Европските младински олимписки игри во Сараево

Сител - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Зоран Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, кои на игрите ја претставуваат Македонија.

Заев на отворањето на Европските младински олимписки игри

Press24 - 10.02.2019

Премиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) ќе има двајца ...

Средба на премиерот Заев со нашите претставници на Европските младински олимписки игри во Сараево, БиХ

4NEWS - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, македонските претставници на овој фестивал. Обајцата ќе се натпреваруваат во дисциплината „крос кантри“, а ...

Заев на средба со македонските претставниците на Европските младински олимписки игри во Сараево

Канал5 - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Зоран Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, кои на игрите ја претставуваат Македонија.

Заев на отворањето на Европските младински олимписки игри

Сител - 10.02.2019

Премиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) ќе има двајца ...

Заев на средба со нашите претставници на Европските младински олимписки игри во Сараево

iPortal - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, македонските претставници на овој фестивал. Обајцата ќе се натпреваруваат во дисциплината „крос кантри“, а ...

Заев на средба со македонските претставниците на Европските младински олимписки игри во Сараево

Опсервер - 11.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Зоран Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, кои на игрите ја претставуваат Македонија.

Заев на отворањето на Европските младински олимписки игри

А1 On - 10.02.2019

Премиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) ќе има двајца ...

(ВИДЕО) Заев се сретна со претставниците на Европските младински олимписки игри во Сараево

Скопје1 - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, македонските претставници на овој фестивал. Обајцата ќе се натпреваруваат во дисциплината „крос кантри“, а ...

Заев на отворањето на Европските младински олимписки игри

Независен - 10.02.2019

Премиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) ќе има двајца ...

(ВИДЕО) Премиерот Заев на средба со нашите претставници на Европските младински олимписки игри во Сараево

Спортклуб - 10.02.2019

Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола Петковски, македонските претставници на овој фестивал. Обајцата ќе се натпреваруваат во дисциплината „крос кантри“, а ...

Заев на отворањето на Европските младински олимписки игри

Фактор - 10.02.2019

Премиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) ќе има двајца ...

Заев на отворањето на Европските младински олимписки игри

Опсервер - 10.02.2019

ремиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) ќе има двајца ...

Заев на отворањето на Европските младински олимписки игри

Локално - 10.02.2019

Премиерот Зоран Заев вечер ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, што од денеска до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) ќе има двајца ...

Заев замина на Европските младински олимписки игри во Сараево

Вечер - 10.02.2019

Премиерот Зоран Заев вечерва ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, кои до 16 февруари ќе се одржуваат во Сараево, Босна и Херцеговина. Македонија на Европскиот олимписки фестивал за млади (ЕИОФ) има двајца ...

Петковски и Зафировска се македонските спортски ѕвезди во Сараево (ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО)

Слободен Печат - 10.02.2019

Денеска во Сараево се отвори Европскиот олимписки младински фестивал (ЕИОФ), во кој ќе учествуваат млади спортисти од повеќе земји. Македонија ја претставуваат двајца спортиски во дисциплината крос-кантри.