TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

А1 On - 14.01.2020

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години, затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е ...

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Република - 14.01.2020

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години, затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е ...

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Либертас - 14.01.2020

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години, затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е ...

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

Опсервер - 14.01.2020

– Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години, затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е ...

НЕБИТЕН ЗА СДСМ И ДУИ: За Турскиот театар, почнат во 2015, нема пари за фасада и покрив

Денешен - 14.01.2020

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години, затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е ...

Јубилеј на Турски театар без нов објект, очекува пари за фасада и покрив

MakPress - 14.01.2020

Турски театар-Скопје ќе ги одбележи седум децении постоење во 2020-та на сцената на Театар Комедија, каде што работи во изминатите неколку години, затоа што објектот што за овој ансамбл се гради пет години во близина на Железничката станица е ...