TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Автобусите на ЈСП под видео надзор

+инфо - 26.02.2016

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ ќе постави камери со снимачи во 100 возила, во рамките на проект „Опрема за видеонадзор на 100 автобуси и видео и алармен надзор во автобазите и продажните објекти“.

ЈСП ќе постави камери во автобусите

Република - 27.02.2016

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ ќе постави камери со снимачи во 100 возила, во рамките на проект „Опрема за видеонадзор на 100 автобуси и видео и алармен надзор во автобазите и продажните објекти“.

ЈСП ќе постави камери во автобусите

Скопје инфо - 27.02.2016

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ ќе постави камери со снимачи во 100 возила, во рамките на проект „Опрема за видеонадзор на 100 автобуси и видео и алармен надзор во автобазите и продажните објекти“.