TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почнува фестивалот Македонско културно лето 2020 во Пустец

Опсервер - 02.08.2020

Скопје, 2 август () – Со концерт на Андријана Јаневска, во пандемиски услови, почитувајќи ги мерките и препораките од надлежните, почнува 13-то издание на фестивалот Македонско културно лето во Пустец, Преспа, Р.Албанија.

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

А1 On - 01.08.2020

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – ...

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Вечер Прес - 01.08.2020

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – ...

Во Пустец почнува „Македонско културно лето 2020″

ММС - 01.08.2020

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев” во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето”. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце” – ...

ВО ПУСТЕЦ, АЛБАНИЈА: Андријана Јаневска на плоштадот Гоце Делчев денеска го отвора Македонско културно лето 2020

Денешен - 01.08.2020

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – ...

Андријана Јаневска на плоштадот Гоце Делчев во Пустец – Мала Преспа на Илинден го отвора „Македонското културно лето ...

Вистина.мк - 01.08.2020

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, на 2-ри август ден Илинден, започнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“.

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

MakPress - 01.08.2020

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – ...

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Република - 01.08.2020

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – ...

ВО АЛБАНИЈА: За Илинден во Пустец почнува Македонско културно лето 2020 кое ќе трае до 7 август

Денешен - 02.08.2020

Со концерт на Андријана Јаневска, во пандемиски услови, почитувајќи ги мерките и препораките од надлежните, почнува 13-то издание на фестивалот Македонско културно лето во Пустец, Преспа, Р.Албанија. Фестивалот ќе трае до 07 август 2020 година.

Почнува фестивалот Македонско културно лето 2020 во Пустец, Преспа

Frontline - 02.08.2020

Со концерт на Андријана Јаневска, во пандемиски услови, почитувајќи ги мерките и препораките од надлежните, почнува 13-то издание на фестивалот Македонско културно лето во Пустец, Преспа, Р.Албанија. Фестивалот ќе трае до 07 август 2020 година.

Почнува фестивалот Македонско културно лето 2020 во Пустец

МКД - 02.08.2020

Со концерт на Андријана Јаневска, во пандемиски услови, почитувајќи ги мерките и препораките од надлежните, почнува 13-то издание на фестивалот Македонско културно лето во Пустец, Преспа, Р.Албанија. Фестивалот ќе трае до 7 август.

Почнува фестивалот Македонско културно лето 2020 во Пустец

Либертас - 02.08.2020

Со концерт на Андријана Јаневска, во пандемиски услови, почитувајќи ги мерките и препораките од надлежните, почнува 13-то издание на фестивалот Македонско културно лето во Пустец, Преспа, Р.Албанија. Фестивалот ќе трае до 07 август 2020 година.

Почнува фестивалот Македонско културно лето 2020 во Пустец

MakPress - 02.08.2020

Со концерт на Андријана Јаневска, во пандемиски услови, почитувајќи ги мерките и препораките од надлежните, почнува 13-то издание на фестивалот Македонско културно лето во Пустец, Преспа, Р.Албанија. Фестивалот ќе трае до 07 август 2020 година.

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Опсервер - 01.08.2020

Дебар, 1 август 2020 () – Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“.