TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црна Гора ја врати Македонија на црната листа

Република - 31.05.2020

Црногорскиот Институт за јавно здравјего ажурираше списокот на земји со активна стапка на случаи на ковид-19 на помалку од 25 заразени на 100.000 жители, под што се подразбира влез во Црна Гора без карантин, соопшти црногорската влада.

Црна Гора ја врати Македонија на црната листа

+инфо - 31.05.2020

Институтот за јавно здравје на Црна Гора го ажурираше списокот на земји со активна стапка на случаи на ковид-19 на помалку од 25 заразени на 100. 000 жители, што значи влез во Црна Гора без карантин.

Македонија повторно на црната листа на Црна Гора

Канал5 - 31.05.2020

Црногорскиот Институт за јавно здравјего го ажурирал списокот на земји со активна стапка на случаи на ковид-19 на помалку од 25 заразени на 100.000 жители. Поради зголемената стапка, Македонија веќе не е на листата на земји чии граѓани може да ...

Нема одење во Црна Гора на одмор-Македонија вратена на црна листа

ММС - 31.05.2020

Црногорскиот Институт за јавно здравје го ажурираше списокот на земји со активна стапка на случаи на ковид-19 на помалку од 25 заразени на 100.000 жители, под што се подразбира влез во Црна Гора без карантин, соопшти црногорската влада.

Црна Гора ја тргна Македонија од листата на земји кои смеат да патуваат кај нив

Телма - 31.05.2020

Институтот за јавно здравје на Црна Гора го ажурираше списокот на земји со активна стапка на случаи на ковид-19 на помалку од 25 заразени на 100. 000 жители, што значи влез во Црна Гора без карантин.