TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Базна станица на 30 метри од градинка, жителите со петиција да се спречи изградбата

ТВ21 - 20.03.2019

На 30-тина метри од градинката „Стапалче“ и училиштето „Круме Кепески“ во О. Кисела Вода во Скопје, се гради базна станица, која за жителите е закана по нивното здравје. Покрај жалбата која што ја поднеле уште во 2016-та година кога било најавено ...

Базна станица на 30 метри од градинка, жителите со петиција да се спречи изградбата

4NEWS - 21.03.2019

На 30-тина метри од градинката „Стапалче“ и училиштето „Круме Кепески“ во О. Кисела Вода во Скопје, се гради базна станица, која за жителите е закана по нивното здравје. Покрај жалбата која што ја поднеле уште во 2016-та година кога било најавено ...