TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Доделени наградите „Никола Младенов“

Призма - 21.03.2023

Документарецот „Нечиста крв“ на Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) денеска ја доби наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија, која секоја година ја доделува Македонскиот институт за медиуми (МИМ).

Арбнора Мемети од Дојче Веле со најдобра фотографија во 2022 година

Deutsche Welle - 21.03.2023

Фоторепортерката на Дојче Веле Арбнора Мемети се закити со наградата за најдобра фотографија која ја доделува МИМ. Наградите за најдобра истражувачка сторија и најиновативен производ ги добија ИРЛ и Кристина Атовска.

Награда „Никола Младенов“: ИРЛ ја има најдобрата истражувачка сторија

Фокус - 21.03.2023

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја добија наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“ ...

Доделување на новинарските награди „Никола Младенов 2022“

24 Вести - 21.03.2023

Во организација на Македонскиот институт за медиуми денеска ќе бидат доделат новинарските награди „Никола Младенов ...

Македонскиот институт за медиуми ги додели наградите „Никола Младенов 2022“

MakPress - 21.03.2023

Истражувачката и репортерска лабораторија со сторијата „Нечиста крв“, новинарката Кристина Атовска со репортажата за војната во Украина и Арбнора Мемети со фотографијата „Врнежи од канцерогени материи во Тетово“ се добитници на годинашните награди ...

Доделување на новинарските награди „Никола Младенов 2022“

Опсервер - 21.03.2023

Во организација на Македонскиот институт за медиуми денеска ќе бидат доделат новинарските награди „Никола Младенов 2022“. Ќе се доделат три награди во категориите „Нajдобра истражувачка сторија“, „Најиновативен новинарски производ“ и „Најдобра ...

Доделување на новинарските награди „Никола Младенов 2022“

Независен - 21.03.2023

Во организација на Македонскиот институт за медиуми денеска ќе бидат доделат новинарските награди „Никола Младенов 2022“. Ќе се доделат три награди во категориите „Нajдобра истражувачка сторија“, „Најиновативен новинарски производ“ и „Најдобра ...

Доделување на новинарските награди „Никола Младенов 2022“

Frontline - 21.03.2023

Во организација на Македонскиот институт за медиуми денеска ќе бидат доделат новинарските награди „Никола Младенов 2022“. Ќе се доделат три награди во категориите „Нajдобра истражувачка сторија“, „Најиновативен новинарски производ“ и „Најдобра ...

Доделување на наградите „Никола Младенов“

Фокус - 21.03.2023

Во организација на Македонскиот институт за медиуми денеска ќе бидат доделат новинарските награди „Никола Младенов 2022“. Ќе се доделат три награди во категориите „Нajдобра истражувачка сторија“, „Најиновативен новинарски производ“ и „Најдобра ...

Доделување на новинарските награди „Никола Младенов 2022“

MakPress - 21.03.2023

Во организација на Македонскиот институт за медиуми денеска ќе бидат доделат новинарските награди „Никола Младенов 2022“. Ќе се доделат три награди во категориите „Нajдобра истражувачка сторија“, „Најиновативен новинарски производ“ и „Најдобра ...

Доделување на новинарските награди „Никола Младенов 2022“

CivilMedia - 21.03.2023

Во организација на Македонскиот институт за медиуми денеска ќе бидат доделат новинарските награди „Никола Младенов 2022“. Ќе се доделат три награди во категориите „Нajдобра истражувачка сторија“, „Најиновативен новинарски производ“ и „Најдобра ...

Доделени новинарските награди „Никола Младенов“

еМагазин - 21.03.2023

Тимот новинарки , и од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“, за сторијата „Нечиста крв“, емитувана на МТВ1 и на ...

ИРЛ за „Нечиста крв“ ја доби наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија

Радио МОФ - 21.03.2023

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“, ...

Доделени новинарските награди „Никола Младенов 2022“

CivilMedia - 21.03.2023

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби наградата за на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“ на МИМ, за сторијата „Нечиста ...

Награда „Никола Младенов“: „Нечиста крв“ на ИРЛ е најдобрата истражувачка сторија.

Либертас - 21.03.2023

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја добија наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“ ...

ИРЛ со „Нечиста крв“ ја доби наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија

360 степени - 21.03.2023

За најиновативен новинарски производ наградата ја доби сторијата „Како изгледа животот во рововите на првата линија на огнот“ на новинарката Кристина Атовска, додека за најдобра репортерска фотографија беше избрана фотографијата „’Врнежи‘ од ...

ИРЛ ја доби наградата „Никола Младенов“ за Најдобра истражувачка сторија за „Нечиста крв“

Сакам да кажам - 21.03.2023

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“, ...

Македонскиот институт за медиуми ги додели наградите „Никола Младенов 2022“

Бизнис Вести - 21.03.2023

Истражувачката и репортерска лабораторија со сторијата „Нечиста крв“, новинарката Кристина Атовска со репортажата за војната во Украина и Арбнора Мемети со фотографијата „Врнежи од канцерогени материи во Тетово“ се добитници на годинашните награди ...

ИРЛ за „Нечиста крв“ ја доби наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија

Мета - 21.03.2023

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби новинарската награда „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија за сторијата „Нечиста крв“, емитувана на ...

Македонскиот институт за медиуми ги додели наградите „Никола Младенов 2022“

Опсервер - 21.03.2023

Истражувачката и репортерска лабораторија со сторијата „Нечиста крв“, новинарката Кристина Атовска со репортажата за војната во Украина и Арбнора Мемети со фотографијата „Врнежи од канцерогени материи во Тетово“ се добитници на годинашните награди ...

Македонскиот институт за медиуми ги додели наградите „Никола Младенов 2022“

Press24 - 21.03.2023

Истражувачката и репортерска лабораторија со сторијата „Нечиста крв“, новинарката Кристина Атовска со репортажата за војната во Украина и Арбнора Мемети со фотографијата „Врнежи од канцерогени материи во Тетово“ се добитници на годинашните награди ...

ПРИЗНАНИЈА ЗА ИРЛ, КРИСТИНА АТОВСКА И ЗА АРБНОРА МЕХМЕТИ Доделени наградите „Никола Младенов“

+инфо - 21.03.2023

Оценка на Комисијата е дека изминатата година новинарите посветено и темелно работеле и продуцирале квалитетни истражувања кои откриваат и анализираат теми и прашања од висок јавен интерес.

Сторијата „Нечиста крв“ на ИРЛ ја доби наградата „Никола Младенов“

Независен - 21.03.2023

Истражувачката и репортерска лабораторија со сторијата „Нечиста крв“, новинарката Кристина Атовска со репортажата за војната во Украина и Арбнора Мемети со фотографијата „Врнежи од канцерогени материи во Тетово“ се добитници на годинашните награди ...

ИРЛ, Кристина Атовска и Арбнора Мемети добитници на наградата „Никола Младенов“ што ја доделува МИМ

Слободен Печат - 21.03.2023

Добитници на годинашната награда „Никола Младенов“ што ја доделува Македонскиот институт за медиуми се Истражувачката и репортерска лабораторија (ИРЛ) со сторијата „Нечиста крв“, новинарката Кристина Атовска со репортажата за војната во Украина и ...

Кристина Атовска, Арбнора Мемети и тим новинарки од ИРЛ ги добија наградите „Никола Младенов“

МКД - 21.03.2023

Наградата за најдобра фотографија во текот на 2022 година ја доби фоторепортерката Арбнора Мемети, за најиновативен производи Кристина Атовска за репортажа од војната во Украина, додека за најдобра истражувачка сторија наградата ја доби тим ...

ИРЛ ја доби наградата „Никола Младенов“ за истражувањето „Нечиста крв“

IRL - 21.03.2023

Тимот на Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“, за сторијата „Нечиста крв“.

ИРЛ ја има најдобрата истражувачка сторија

Н.Македонија - 21.03.2023

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“, ...

Доделени наградите „Никола Младенов“

24 Вести - 21.03.2023

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја добија наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“ ...

Доделени новинарските награди „НИКОЛА МЛАДЕНОВ 2022“

Иновативност - 22.03.2023

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби наградата за Најдобра истражувачка сторија на годинешниот конкурс за новинарските награди „Никола Младенов 2022“, ...