TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈО: Продолжува истрагата за недозволено тргување со алкохол

А1 On - 14.03.2018

„Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење на основи на сомнение дека е сторено кривично дело Недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра односно стоки од чл.60 од Законот за акцизи, отвори две ...

Обвинителство со предистраги за шверц на алкохол

Нетпрес - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци отвори две предистражни постапки за недозволена трговија со алкохол. Според кавадаречкото ОЈО, истрагите се отворени по допрен глас поради постоење на основи на сомнение дека е сторено кривично дело ...

Обвинителството ги гони шверцерите на стара жолта ракија во Кавадарци

+инфо - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци ја извести јавноста за пронајдените над 9.000 литри ракија. Имено, во текот на изминатите денови извршен е претрес на повеќе локации при што во правното лице Анго – Вест од Кавадарци пронајдени се и одземени ...

Продолжува истрагата за недозволено тргување со алкохол

Макфакс - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење на основи на сомнение дека е сторено кривично дело недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра, отвори две предистражни постапки.

Продолжува истрагата за недозволено тргување со алкохол

Вечер - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење на основи на сомнение дека е сторено кривично дело недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра, отвори две предистражни постапки.

Обвинителство отвори две истраги за откриениот нелегален алкохол во Кавадарци

Слободен Печат - 14.03.2018

– Основното јавно обвинителство Кавадарци ја извести јавноста за пронајдените над 9.000 литри ракија. Имено, во текот на изминатите денови извршен е претрес на повеќе локации при што во правното лице Анго – Вест од Кавадарци пронајдени се и одземени ...

Обвинителство отвори две истраги за откриениот нелегален алкохол во Кавадарци

Стандард - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење на основи на сомнение дека е сторено кривично дело „недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра односно стоки“, отвори две предистражни постапки.

Продолжува истрагата за недозволено тргување со алкохол

Sky - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење на основи на сомнение дека е сторено кривично дело недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра, отвори две предистражни постапки.

Обвинителство отвори две истраги за откриениот нелегален алкохол во Кавадарци

Сител - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење на основи на сомнение дека е сторено кривично дело „недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра односно стоки“, отвори две предистражни постапки.

Продолжува истрагата за недозволено тргување со алкохол

Точка - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење основи на сомнение дека е сторено кривично дело недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра, отвори две предистражни постапки.

Продолжува истрагата за недозволено тргување со алкохол

Правдико - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење основи на сомнение дека е сторено кривично дело недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра, отвори две предистражни постапки.

Обвинителство отвори две истраги за откриениот нелегален алкохол во Кавадарци

Либертас - 14.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење на основи на сомнение дека е сторено кривично дело „недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра односно стоки“, отвори две предистражни постапки.

Продолжува истрагата за недозволено тргување со алкохол

Бизнис Вести - 15.03.2018

Основното јавно обвинителство Кавадарци по допрен глас поради постоење на основи на сомнение дека е сторено кривично дело Недозволено тргување со меѓупроизводи, етил алкохол и тутунски добра односно стоки од чл.60 од Законот за акцизи, отвори две ...