TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ристески: Цели шест месеци од мандатот, градоначалникот Муцунски ги помина во неработење

Press24 - 14.05.2022

Цели шест месеци од мандатот, градоначалникот Тимчо Муцунски ги помина во неработење и без остварување на ниту едно ветување дадено пред граѓаните. Освен што ги довршува започнатите проекти од претходната локална власт кои одамна требаше да бидат ...

Муцунски со отворен ден за аеродромци

Опсервер - 14.05.2022

Градоначалникот Тимчо Муцунски денеска оствари средби со аеродромци во рамките на воспоставената пракса за отворен ден со граѓани. Средбите се одржаа во просториите на Општина Аеродром по претходно закажан термин, а граѓаните преку разговор директно ...

Ристески: Цели шест месеци од мандатот, градоначалникот Муцунски ги помина во неработење

24Инфо - 14.05.2022

Почитувани граѓани, Цели шест месеци од мандатот, градоначалникот Тимчо Муцунски ги помина во неработење и без остварување на ниту едно ветување дадено пред граѓаните. Освен што ги довршува започнатите проекти од претходната локална власт кои одамна ...

(Видео) Ристески: Шест месеци од мандатот, градоначалникот Муцунски ги помина во неработење

Макфакс - 14.05.2022

Цели шест месеци од мандатот, градоначалникот Тимчо Муцунски ги помина во неработење и без остварување на ниту едно ветување дадено пред граѓаните. Освен што ги довршува започнатите проекти од претходната локална власт кои одамна требаше да бидат ...

СДСМ: Шест месеци од мандатот, градоначалникот Муцунски ги помина во неработење

А1 On - 14.05.2022

Цели шест месеци од мандатот, градоначалникот Тимчо Муцунски ги помина во неработење и без остварување на ниту едно ветување дадено пред граѓаните. Освен што ги довршува започнатите проекти од претходната локална власт кои одамна требаше да бидат ...

(Видео) Ристески: Шест месеци од мандатот, градоначалникот Муцунски ги помина во неработење

Centar - 14.05.2022

Цели шест месеци од мандатот, градоначалникот Тимчо Муцунски ги помина во неработење и без остварување на ниту едно ветување дадено пред граѓаните. Освен што ги довршува започнатите проекти од претходната локална власт кои одамна требаше да бидат ...

Муцунски со отворен ден за аеродромци

Курир - 14.05.2022

Градоначалникот на општина Аеродром, Тимчо Муцунски денеска оствари средби со аеродромци во рамките на воспоставената пракса за отворен ден со граѓани. Средбите се одржаа во просториите на Општина Аеродром по претходно закажан термин, а граѓаните ...

Муцунски со отворен ден за аеродромци

24Инфо - 14.05.2022

Градоначалникот Тимчо Муцунски денеска оствари средби со аеродромци во рамките на воспоставената пракса за отворен ден со граѓани. Средбите се одржаа во просториите на Општина Аеродром по претходно закажан термин, а граѓаните преку разговор директно ...

(Видео) Ристески: Шест месеци од мандатот, градоначалникот Муцунски ги помина во неработење

MTM - 14.05.2022

Цели шест месеци од мандатот, градоначалникот Тимчо Муцунски ги помина во неработење и без остварување на ниту едно ветување дадено пред граѓаните. Освен што ги довршува започнатите проекти од претходната локална власт кои одамна требаше да бидат ...