TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Излезе од печат „СВОЈА“ – првиот роман на Ирена никола Чаушевска

Бизнис Вести - 20.11.2020

Ирена Чаушевска е позната во јавноста како жена претприемач која над 10 години води сопствен бизнис, со-основач и директор е на ЊуМенс Бизнис Акцелераторот, а веќе 8 години го организира и натпреварот за технолошки иновации NASA Space Apps Challenge.

Излезе од печат „Своја“, првиот роман на Ирена Никола Чаушевска напишан според вистинска приказна

Опсервер - 20.11.2020

Со издавањето на книгата „Своја: За најважните работи во животот за кои никој не нѐ подготвува“, Ирена Чаушевска од минатата недела се вброи и меѓу македонските писатели. – За ова кусо време „Своја“ допре до над стотина читатели, а според ...

Излезе од печат „Своја“, првиот роман на Ирена Чаушевска напишан според вистинска приказна

Кајгана - 20.11.2020

Со издавањето на книгата „Своја: За најважните работи во животот за кои никој не нѐ подготвува“, Ирена Никола Чаушевска од минатата недела се вброи и меѓу македонските писатели. – За ова кусо време „Своја“ допре до над стотина читатели, а според ...

Излезе од печат „Своја“, првиот роман на Ирена Никола Чаушевска напишан според вистинска приказна

MakPress - 21.11.2020

Со издавањето на книгата „Своја: За најважните работи во животот за кои никој не нѐ подготвува“, Ирена Чаушевска од минатата недела се вброи и меѓу македонските писатели. – За ова кусо време „Своја“ допре до над стотина читатели, а според ...

Излезе од печат „Своја“ – првиот роман на Ирена Никола Чаушевска напишан според вистинска приказна

Екран - 21.11.2020

Ирена Чаушевска е позната во јавноста како жена претприемач која над 10 години води сопствен бизнис, со-основач и директор е на ЊуМенс Бизнис Акцелераторот, а веќе 8 години го организира и натпреварот за технолошки иновации NASA Space Apps Challenge.

Излезе од печат „Своја“ – првиот роман на Ирена Никола Чаушевска

Smartportal - 20.11.2020

Ирена Чаушевска е позната во јавноста како жена претприемач која над 10 години води сопствен бизнис, со-основач и директор е на ЊуМенс Бизнис Акцелераторот, а веќе 8 години го организира и натпреварот за технолошки иновации NASA Space Apps Challenge ...