TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен конкурсот за наградата „Караманов 2018″

Вечер - 11.10.2018

Советот на „45. Караманови средби“ соопшти дека распишува конкурс за најдобра необјавена поетска книга и доделување на наградата „Караманов 2018″. Конкурсот ќе трае до 30 октомври 2018 година, а може да учествуваат автори од Македонија и од ...

Објавен конкурсот за наградата „Караманов 2018″

А1 On - 11.10.2018

Советот на „45. Караманови средби“ соопшти дека распишува конкурс за најдобра необјавена поетска книга и доделување на наградата „Караманов 2018″. Конкурсот ќе трае до 30 октомври 2018 година, а може да учествуваат автори од Македонија и од ...

Објавен конкурсот за наградата „Караманов 2018″

1tv - 11.10.2018

Советот на „45. Караманови средби“ соопшти дека распишува конкурс за најдобра необјавена поетска книга и доделување на наградата „Караманов 2018″. Конкурсот ќе трае до 30 октомври 2018 година, а може да учествуваат автори од Македонија и од ...

Конкурс за најдобра необјавена поетска книга „Караманов 2018″

Радио МОФ - 11.10.2018

Советот на „45. Караманови средби“ го распиша конкурсот за најдобра необјавена поетска книга и доделување на наградата „Караманов 2018″. Конкурсот трае до 30 октомври 2018 година, а може да учествуваат автори од Македонија и од останатите балкански ...

Објавен конкурсот за наградата „Караманов 2018″

Бриф - 11.10.2018

Советот на „45. Караманови средби“ соопшти дека распишува конкурс за најдобра необјавена поетска книга и доделување на наградата „Караманов 2018″. Конкурсот ќе трае до 30 октомври 2018 година, а може да учествуваат автори од Македонија и од ...