TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

КОГА ЌЕ БИДАТ ИЗБОРИТЕ, КОЈ ЌЕ БИДЕ ПРЕМИЕРОТ АЛБАНЕЦ? Денеска лидерска средба на Ковачевски и Мицкоски

+инфо - 04.12.2023

Засега „најгласни“ се имињата на на претседателот на Собранието, Талат Џафери и на фармацевтот Фатон Ахмети, кој е генерален секретар на ДУИ, поранешен директор на ФЗО, но засега не е многу експониран во јавноста.

СПМ: Разумно е барањето за укинување на техничка влада

Бизнис Вести - 03.12.2023

Социјалистичката партија на Македонија смета дека барањето на опозицијата за укинување на техничката влада е разумно, но не и Ковачевски и СДС, премиерот во заложништво и со киднапирана партија од ДУИ како актуелен принуден управувител со спротивни ...

ВМРО-ДПМНЕ:Ковачевски грчевито се бори ДУИ да има премиер,нека трепне два пати ако е киднапиран

Канал5 - 02.12.2023

Колата за која збори Таче му зариба, зошто наместо горивото изразено во милиони евра во тендери, наместо во народниот резервоар течеше во приватните џебови на власта. Корупцијата на власта е нотирана во сите извештаи на меѓународните институции.

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски не се откажува од техничка влада, грчевито се бори криминализираната ДУИ да има премиер

360 степени - 02.12.2023

Тоа што Ковачевски не се откажува од техничката влада значи дека ДУИ му забрани да се откаже од идејата оваа техничка влада да има премиер од криминализираната ДУИ, обвинува ВМРО-ДПМНЕ, откаде велат дека ова е само потврда на фактот дека и со оваа ...

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски не се откажува од техничка влада, грчевито се бори ДУИ да има премиер

Фокус - 02.12.2023

Тоа што Ковачевски не се откажува од техничката влада значи дека ДУИ му забрани да се откаже од идејата оваа техничка влада да има премиер од криминализираната ДУИ, обвинува ВМРО-ДПМНЕ, откаде велат дека ова е само потврда на фактот дека и со оваа ...

ВМРО ДПМНЕ: Ковачевски да трепне два пати како сигнал дека не е киднапиран од ДУИ

Либертас - 02.12.2023

Тоа што Ковачевски не се откажува од техничката влада значи дека ДУИ му забрани да се откаже од идејата оваа техничка влада да има премиер од криминализираната ДУИ, обвинува ВМРО-ДПМНЕ, откаде велат дека ова е само потврда на фактот дека и со оваа ...

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски да трепне два пати како сигнал дека не е киднапиран од ДУИ

Макфакс - 02.12.2023

Ковачевски грчевито се бори криминализираната ДУИ да има премиер, нека трепне два пати ако е киднапиран, реагира ВМРО-ДПМНЕ откако премиерот денес рече дека нема консензус за укинување на техничката влада , со која три месеци пред изборите на чело ...

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски да трепне два пати како сигнал дека не е киднапиран од ДУИ

Опсервер - 02.12.2023

Ковачевски грчевито се бори криминализираната ДУИ да има премиер, нека трепне два пати ако е киднапиран, реагира ВМРО-ДПМНЕ откако премиерот денес рече дека нема консензус за укинување на техничката влада , со која три месеци пред изборите на чело ...

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски не се откажува од техничка влада, грчевито се бори криминализираната ДУИ да има премиер

Република - 02.12.2023

Tоа што Ковачевски не се откажува од техничката влада значи дека ДУИ му забрани да се откаже од идејата оваа техничка влада да има премиер од криминализираната ДУИ, обвинува ВМРО-ДПМНЕ, откаде велат дека ова е само потврда на фактот дека и со оваа ...

Инсистирање на техничка влада и премиер од ДУИ: Марионетска влада, принуда и недостаток на автономија, Ковачевски да ...

Lider - 02.12.2023

Колата за која збори Таче му зариба, зошто наместо горивото изразено во милиони евра во тендери, наместо во народниот резервоар течеше во приватните џебови на власта. Во неодамнешните случувања, меѓународните институции изразија загриженост за ...

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски да трепне два пати како сигнал дека не е киднапиран од ДУИ

Точка - 02.12.2023

Ковачевски грчевито се бори криминализираната ДУИ да има премиер, нека трепне два пати ако е киднапиран, реагира ВМРО-ДПМНЕ откако премиерот денес рече дека нема консензус за укинување на техничката влада, со која три месеци пред изборите на чело на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Колата за која збори Таче му зариба, нека трепне ако е киднапиран од ДУИ

4NEWS - 02.12.2023

Од ВМРО-ДПМНЕ порачаа премиерот Димитар Ковачевски да трепне доколку е киднапиран. Според нив, „колата за која збори Таче му зариба, зошто наместо горивото изразено во милиони евра во тендери, наместо во народниот резервоар течеше во приватните ...

ВМРО-ДПМНЕ: Колата за која зборува Ковачевски му е тотално зарибана

MakPress - 03.12.2023

Колата за која збори Таче му зариба, зошто наместо горивото изразено во милиони евра во тендери, наместо во народниот резервоар течеше во приватните џебови на власта. Корупцијата на власта е нотирана во сите извештаи на меѓународните институции.

СПМ: Разумно е барањето за укинување на техничка влада

Сител - 03.12.2023

Социјалистичката партија на Македонија смета дека барањето на опозицијата за укинување на техничката влада е разумно, но не и Ковачевски и СДС, премиерот во заложништво и со киднапирана партија од ДУИ како актуелен принуден управувител со спротивни ...

СПМ: Ковачевски, како заложник на ДУИ, за техничката влада се поставува како лош возач пред да го зариба владиниот ...

Денешен - 03.12.2023

Социјалистичката партија на Македонија смета дека барањето на опозицијата за укинување на техничката влада е разумно, но не и Ковачевски и СДС, премиерот во заложништво и со киднапирана партија од ДУИ како актуелен принуден управувител со спротивни ...

Разумно е барањето за укинување на техничка влада

Нетпрес - 03.12.2023

Социјалистичката партија на Македонија смета дека барањето на опозицијата за укинување на техничката влада е разумно, но не и Ковачевски и СДС, премиерот во заложништво и со киднапирана партија од ДУИ како актуелен принуден управувител со спротивни ...

СПМ: Разумно е барањето за укинување на техничка влада

Република - 03.12.2023

Социјалистичката партија на Македонија смета дека барањето на опозицијата за укинување на техничката влада е разумно, но не и Ковачевски и СДС, премиерот во заложништво и со киднапирана партија од ДУИ како актуелен принуден управувител со спротивни ...

СПМ: Разумно е барањето за укинување на техничка влада

MakPress - 04.12.2023

Социјалистичката партија на Македонија смета дека барањето на опозицијата за укинување на техничката влада е разумно, но не и Ковачевски и СДС, премиерот во заложништво и со киднапирана партија од ДУИ како актуелен принуден управувител со спротивни ...