TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ердоган: ЦИА не се фокусираше целосно на убиството на Кашоги

А1 On - 16.02.2019

Претседателот на Турција Реџеп Тајип Ердоган изјави дека ЦИА не се фокусирала целосно на убиството на новинарот Џамал Кашоги, јави Анадолија. Во гостување во заедничката програма на националните телевизии „АТВ” и „А Хабер”, турскиот претседател ја ...

Ердоган: ЦИА да се фокусира на убиството на Кашоги

Независен - 16.02.2019

Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган изјави дека американската Централна разузнавачка агенција не се фокусирала целосно на убиството на саудискиот новинар Џамал Кашоги. „ЦИА не се фокусираше целосно на убиството на Кашоги, САД треба да ...

Турската полиција верува дека делови од телото на Кашоги се спалени

Телма - 14.02.2019

Турската полиција соопшти денеска дека верува оти некои делови на телото на убиениот саудиски новинар Џемал Кашоги можеби се спалени. Во извештајот на полицијата се наведува дека саудискиот конзулат во Истанбул, во кој е убиен Кашоги на 2 октомври ...

Ердоган: ЦИА не се фокусираше целосно на убиството на Кашоги

+инфо - 16.02.2019

Претседателот на Турција Реџеп Тајип Ердоган изјави дека ЦИА не се фокусирала целосно на убиството на новинарот Џамал Кашоги, јави Анадолија. Во гостување во заедничката програма на националните телевизии „АТВ” и „А Хабер”, турскиот претседател ја ...

Турската полиција верува дека делови од телото на Кашоги се спалени

Вечер - 14.02.2019

Турската полиција соопшти денеска дека верува оти некои делови на телото на убиениот саудиски новинар Џемал Кашоги можеби се спалени. Во извештајот на полицијата се наведува дека саудискиот конзулат во Истанбул, во кој е убиен Кашоги на 2 октомври ...

Ердоган: ЦИА не се фокусираше целосно на убиството на Кашоги

Сител - 16.02.2019

Претседателот на Турција Реџеп Тајип Ердоган изјави дека ЦИА не се фокусирала целосно на убиството на новинарот Џамал Кашоги, јави Анадолија. Во гостување во заедничката програма на националните телевизии „АТВ” и „А Хабер”, турскиот претседател ја ...

Турската полиција верува дека делови од телото на Кашоги се спалени

Курир - 14.02.2019

Турската полиција соопшти денеска дека верува оти некои делови на телото на убиениот саудиски новинар Џемал Кашоги можеби се спалени. Во извештајот на полицијата се наведува дека саудискиот конзулат во Истанбул, во кој е убиен Кашоги на 2 октомври ...

Ердоган: ЦИА не се фокусираше целосно на убиството на Кашоги

24Инфо - 16.02.2019

Претседателот на Турција Реџеп Тајип Ердоган изјави дека ЦИА не се фокусирала целосно на убиството на новинарот Џамал Кашоги, јави Анадолија. Во гостување во заедничката програма на националните телевизии „АТВ” и „А Хабер”, турскиот претседател ја ...

Турската полиција верува дека делови од телото на Кашоги се спалени

А1 On - 14.02.2019

Турската полиција соопшти денеска дека верува оти некои делови на телото на убиениот саудиски новинар Џемал Кашоги можеби се спалени. Во извештајот на полицијата се наведува дека саудискиот конзулат во Истанбул, во кој е убиен Кашоги на 2 октомври ...

Ердоган: ЦИА не се фокусираше целосно на убиството на Кашоги

Вечер - 16.02.2019

Претседателот на Турција Реџеп Тајип Ердоган изјави дека ЦИА не се фокусирала целосно на убиството на новинарот Џамал Кашоги, јави Анадолија. Во гостување во заедничката програма на националните телевизии „АТВ” и „А Хабер”, турскиот претседател ја ...

Турската полиција верува дека делови од телото на Кашоги се спалени

+инфо - 14.02.2019

Турската полиција соопшти денеска дека верува оти некои делови на телото на убиениот саудиски новинар Џемал Кашоги можеби се спалени. Во извештајот на полицијата се наведува дека саудискиот конзулат во Истанбул, во кој е убиен Кашоги на 2 октомври ...

Ердоган: ЦИА не се фокусираше целосно на убиството на Кашоги

MTM - 16.02.2019

Претседателот на Турција Реџеп Тајип Ердоган изјави дека ЦИА не се фокусирала целосно на убиството на новинарот Џамал Кашоги, јави Анадолија. Во гостување во заедничката програма на националните телевизии „АТВ” и „А Хабер”, турскиот претседател ја ...

Турската полиција верува дека делови од телото на Кашоги се спалени

Опсервер - 14.02.2019

Турската полиција соопшти денеска дека верува оти некои делови на телото на убиениот саудиски новинар Џемал Кашоги можеби се спалени. Во извештајот на полицијата се наведува дека саудискиот конзулат во Истанбул, во кој е убиен Кашоги на 2 октомври ...

Ердоган: ЦИА не се фокусираше целосно на убиството на Кашоги

1tv - 16.02.2019

Претседателот на Турција Реџеп Тајип Ердоган изјави дека ЦИА не се фокусирала целосно на убиството на новинарот Џамал Кашоги, јави Анадолија. Во гостување во заедничката програма на националните телевизии „АТВ” и „А Хабер”, турскиот претседател ја ...

Турската полиција има нова теорија за случајот Кашоги

Н.Македонија - 14.02.2019

Турската полиција соопшти денеска дека верува оти некои делови на телото на убиениот саудиски новинар Џемал Кашоги можеби се спалени. Во извештајот на полицијата се наведува дека саудискиот конзулат во Истанбул, во кој е убиен Кашоги на 2 октомври ...

Турската полиција верува дека делови од телото на Кашоги се запалени

Р.С.Европа - 14.02.2019

Турската полиција денеска соопшти дека верува оти некои делови на телото на убиениот саудиски новинар Џамал Кашоги можеби се запалени. Во извештајот на полицијата се наведува дека саудискиот конзулат во Истанбул, во кој е убиен Кашоги на 2 октомври ...