TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Опсервер - 01.08.2020

Делчево, 1 август 2020 () – Запленети се стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност Штип и се ...

(Фото) Во делчевско пронајден насад со 112 стебла канабис пораснати и до три метри

Фокус - 01.08.2020

Во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол денеска пронајден е насад со 112 стебла „Канабис сатива“ во висина од 75 см до три метри. По насоки на јавен обвинител од ОЈО Кочани стеблата се подигнати за вештачење, а се преземаат и ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Макфакс - 01.08.2020

Во делчевското село Град, во месноста Суви дол полицијата пронајде насад со 112 стебла „Канабис сатива“. Стеблата се со висина од 75 см до три метри. Стеблата се подигнати за вештачење, а се преземаат и дополнителни мерки и активности со цел ...

Пронајдени 112 стебла канабис сатива во делчевско

Слободен Печат - 01.08.2020

По насока од јавен обвинител од ОЈО Кочани стеблата се дадени на вештачење, а се преземаат мерки за да се расчисти случајот. Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип, денеска во атарот на ...

(ФОТО) МВР пронајде нива со 112 стебла канабис во делчевско

360 степени - 01.08.2020

Полицијата пронашла нива со 112 стебла канабис во делчевство соопшти МВР. Засадениот канабис бил пронајден денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол. Стеблата канабис биле во висина од 75 сантиметри до три метри.

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Сител - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска (01.08.2020) во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со ...

Пронајдени 112 стебла со канабис во делчевско

ТВ21 - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска (01.08.2020) во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со ...

ФОТО: Над 100 стебла канабис сатива пронајдени во делчевско

Курир - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска (01.08.2020) во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со ...

МВР: Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Канал5 - 01.08.2020

МВР во атарот на делчевското село Град, пронајде насад со 112 стебла „канабис сатива“ во висина од 75 см до три метри. Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

МКД - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со 112 стебла ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Опсервер - 01.08.2020

Скопје, 1 август 2020 () – Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР ШтипНадворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол ...

ФОТО: Делчевската полиција пронајде насад со 112 стебла марихуана

Press24 - 01.08.2020

Делчевската полиција пронајде 112 стебла марихуана во висина од 75 сантметри до три метри. - Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Локално - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со 112 стебла ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Вечер - 01.08.2020

Во делчевското село Град, во месноста Суви дол полицијата пронајде насад со 112 стебла „Канабис сатива“. Стеблата се со висина од 75 см до три метри. Стеблата се подигнати за вештачење, а се преземаат и дополнителни мерки и активности со цел ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Алсат-М - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со 112 стебла ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

24Инфо - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со 112 стебла ...

Пронајдени 112 стебла канабис во Делчевско

Н.Македонија - 01.08.2020

Во делчевското село Град, во месноста Суви дол, полицијата пронајде насад со 112 стебла „канабис сатива“. Стеблата се со висина од 75 см до три метри. Стеблата се подигнати за вештачење, а се преземаат и дополнителни мерки и активности со цел ...

Директорот на БЈБ Тасевски во нова офанзива против нарко картелите, пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

iPortal - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со 112 стебла ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

MakPress - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска (01.08.2020) во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Република - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со 112 стебла ...

(ФОТО) Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Скопје1 - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска (01.08.2020) во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Скопје инфо - 01.08.2020

Во делчевското село Град, во месноста Суви дол полицијата пронајде насад со 112 стебла „Канабис сатива“. Стеблата се со висина од 75 см до три метри. Стеблата се подигнати за вештачење, а се преземаат и дополнителни мерки и активности со цел ...

МВР: Во делчевското село Град откривме 112 стебла канабис

Денешен - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со 112 стебла ...

Над 100 стебла канабис сатива пронајдени во делчевско

Нетпрес - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска (01.08.2020) во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

MTM - 01.08.2020

Во делчевското село Град, во месноста Суви дол полицијата пронајде насад со 112 стебла „Канабис сатива“. Стеблата се со висина од 75 см до три метри. Стеблата се подигнати за вештачење, а се преземаат и дополнителни мерки и активности со цел ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Либертас - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со 112 стебла ...

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Вечер Прес - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со 112 стебла ...

Пронајдени 112 стебла со канабис во делчевско

4NEWS - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска (01.08.2020) во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со ...

(ФОТО) БЈБ на Саше Тасевски денеска во нова голема полициска акција – Откриен насад со 112 стебла на марихуана

Centar - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност раководено од Сашо Тасевски, а во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол ...

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Сител - 01.08.2020

Запленети се стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност Штип и се предадени на вештачење од ...

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

А1 On - 01.08.2020

Запленети се стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност Штип и се предадени на вештачење од ...

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

24Инфо - 01.08.2020

Запленети се стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност Штип и се предадени на вештачење од ...

Пронајден насад со 112 стебла „Канабис сатива“ во делчевско

Алфа - 01.08.2020

Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност во координација со СВР Штип- Надворешна канцеларија за криминалистички работи Делчево денеска (01.08.2020) во атарот на делчевското село Град, во месноста Суви дол пронајде насад со ...