TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД: Нема извоз на медицински производи ако на државата и се потребни

Опсервер - 09.04.2020

Вашингтон, 9 април 2020 () – САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД го прекинува извозот на медицински производи

Слободен Печат - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД: Нема извоз на медицински производи ако на државата и се потребни

Курир - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД: Нема извоз на медицински производи ако на државата и се потребни

24Инфо - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД: Нема извоз на медицински производи ако на државата и се потребни

А1 On - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД: Ќе се конфискуваат медицински производи за извоз ако истите и се потребни на државата

Денешен - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД: Нема извоз на медицински производи ако на државата и се потребни

Вечер - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД: Нема извоз на медицински производи ако на државата и се потребни

Алсат-М - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД: Нема извоз на медицински производи ако на државата и се потребни

Либертас - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД: Нема извоз на медицински производи ако на државата и се потребни

CivilMedia - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.

САД: Нема извоз на медицински производи ако на државата и се потребни

MakPress - 09.04.2020

САД ќе ги конфискуваат американските медицински производи за извоз се додека не се утврди дали на земјата и се потребни за време на борбата против коронавирусот, соопштија две федерални агенции.