TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

Курир - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

ИАТА: Под ризик се 25 милиони работни места во авио-сообраќајот

А1 On - 07.04.2020

Авио-компаниите предупредуваат дека заради падот на патувањата, предизвикан од пандемијата на коронавирусот, може под ризик да се најдат 25 милиони работни места низ целиот свет, па затоа Меѓународната асоцијација за воздушен сообраќај (ИАТА) побара ...

ИАТА: Под ризик се 25 милиони работни места во авио-сообраќајот

Опсервер - 07.04.2020

Лондон, 7 април 2020 () – Авио-компаниите предупредуваат дека заради падот на патувањата, предизвикан од пандемијата на коронавирусот, може под ризик да се најдат 25 милиони работни места низ целиот свет, па затоа Меѓународната асоцијација за ...

ИАТА: Под ризик се 25 милиони работни места во авио-сообраќајот

24Инфо - 07.04.2020

– Авио-компаниите предупредуваат дека заради падот на патувањата, предизвикан од пандемијата на коронавирусот, може под ризик да се најдат 25 милиони работни места низ целиот свет, па затоа Меѓународната асоцијација за воздушен сообраќај (ИАТА) ...

ИАТА: Под ризик се 25 милиони работни места во авио-сообраќајот

Слободен Печат - 07.04.2020

Здруженијата за заштита на потрошувачите ги критикува авио-компаниите заради кршење на прописите врзани за поврат на пари на купувачите на авио-билетите во дефинираните рокови. Авио-компаниите предупредуваат дека заради падот на патувањата, ...

25 милиони работни места во авио сообраќајот под ризик

Денешен - 07.04.2020

Авио-компаниите предупредуваат дека заради падот на патувањата, предизвикан од пандемијата на коронавирусот, може под ризик да се најдат 25 милиони работни места низ целиот свет, па затоа Меѓународната асоцијација за воздушен сообраќај (ИАТА) побара ...

ИАТА: Под ризик се 25 милиони работни места во авио-сообраќајот

MakPress - 08.04.2020

Авио-компаниите предупредуваат дека заради падот на патувањата, предизвикан од пандемијата на коронавирусот, може под ризик да се најдат 25 милиони работни места низ целиот свет, па затоа Меѓународната асоцијација за воздушен сообраќај (ИАТА) побара ...

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

Опсервер - 08.04.2020

Франкфурт, 8 април 2020 () – Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи ...

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

24Инфо - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Загрозени 25 милиони работни места во авиосообраќајот

Независен - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

Вечер - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Загрозени 25 милиони работни места во авиокомпаниите

+инфо - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

24 Вести - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Авиосообраќајот во колапс: 25 милиони луѓе може да ги загубат работните места, ИАТА бара помош од владите

360 степени - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваат дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет се загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

Либертас - 08.04.2020

– Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

Локално - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

А1 On - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

ТВ21 - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Загрозени се 25 милиони работни места во авиокомпаниите

Нетпрес - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Во ризик 25 милиони работни места во авиосообраќајот

MakPress - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.

Загрозени 25 милиони работни места во авиосообраќајот

Алфа - 08.04.2020

Авиокомпаниите предупредуваа дека поради пад на патувањата, 25 милиони работни места низ целиот свет може да бидат загрозени, а Меѓународната асоцијација за авиосообраќај (ИАТА) повика на итна помош од владите, бидејќи авиопревозниците немаат пари.