TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со помош на блутут го „хакнале“ системот и украле 3.000 литри гориво: Рацете на пумпачите биле „врзани“

4NEWS - 30.09.2023

Вредноста на украденото гориво е околу 2.800 евра Околу 3.000 литри бензин (800 галони) биле пријавени украдени на бензинска пумпа во Детроит. Според нив, крадецот ја користел апликацијата Bluetooth на мобилниот телефон за да упадне во системот на ...

Преку блутут го хакнал системот и украл 3.000 литри гориво: Сопственикот на пумпата со „врзани раце“

Вечер Прес - 30.09.2023

Околу 3.000 литри бензин (800 галони) биле пријавени украдени на бензинска пумпа во Детроит. Според нив, крадецот користел блутут апликација на мобилен телефон за да упадне во системот на пумпата.

Со блутут апликација го хакирал системот и украл 3.000 литри гориво

Кумановски м. - 30.09.2023

Околу 3.000 литри бензин (800 галони) биле пријавени за украдени на бензинска пумпа во Детроит. Според нив, крадецот користел блутут апликација на мобилен телефон за да упадне во системот на пумпата.

Со помош на блутут го „хакнале“ системот и украле 3.000 литри гориво: Рацете на вработените „врзани“

ТВ21 - 30.09.2023

Вредноста на украденото гориво е околу 2.800 евра Околу 3.000 литри бензин (800 галони) биле пријавени украдени на бензинска пумпа во Детроит. Според нив, крадецот ја користел апликацијата Bluetooth на мобилниот телефон за да упадне во системот на ...