TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Австралиски универзитет нуди по 1.500 долари за враќање на кинески студенти преку трета земја

Сител - 21.02.2020

Еден од водечките универзитети во Австралија соопшти денеска дека им нуди на кинеските студенти по 1.500 австралиски долари доколку патуваат низ трета земја, со цел минимизирање на влијанието на забраната за странците кои пристигнуваат од Кина.

Австралиски универзитет нуди по 1.500 долари за враќање на кинески студенти преку трета земја

Опсервер - 21.02.2020

– Еден од водечките универзитети во Австралија соопшти денеска дека им нуди на кинеските студенти по 1.500 австралиски долари доколку патуваат низ трета земја, со цел минимизирање на влијанието на забраната за странците кои пристигнуваат од Кина.

Австралиски универзитет нуди по 1.500 долари за враќање на кинески студенти преку трета земја

А1 On - 21.02.2020

Еден од водечките универзитети во Австралија соопшти денеска дека им нуди на кинеските студенти по 1.500 австралиски долари доколку патуваат низ трета земја, со цел минимизирање на влијанието на забраната за странците кои пристигнуваат од Кина.

Австралиски универзитет нуди по 1.500 долари за враќање на кинески студенти преку трета земја

24 Вести - 21.02.2020

Еден од водечките универзитети во Австралија соопшти денеска дека им нуди на кинеските студенти по 1.500 австралиски долари доколку патуваат низ трета земја, со цел минимизирање на влијанието на забраната за странците кои пристигнуваат од Кина.

Австралиски универзитет им нуди на кинеските студенти по 1.500 австралиски долари доколку патуваат низ трета земја

Факултети - 21.02.2020

Еден од водечките универзитети во Австралија соопшти денеска дека им нуди на кинеските студенти по 1.500 австралиски долари доколку патуваат низ трета земја, со цел минимизирање на влијанието на забраната за странците што пристигнуваат од Кина.

Австралиски универзитет нуди по 1.500 долари за враќање на кинески студенти преку трета земја

Нетпрес - 21.02.2020

Еден од водечките универзитети во Австралија соопшти денеска дека им нуди на кинеските студенти по 1.500 австралиски долари доколку патуваат низ трета земја, со цел минимизирање на влијанието на забраната за странците кои пристигнуваат од Кина.

Австралиски универзитет нуди по 1.500 долари за враќање на кинески студенти преку трета земја

MakPress - 21.02.2020

Еден од водечките универзитети во Австралија соопшти денеска дека им нуди на кинеските студенти по 1.500 австралиски долари доколку патуваат низ трета земја, со цел минимизирање на влијанието на забраната за странците кои пристигнуваат од Кина.