TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Децата на функционерите на власта уживаат во луксуз, а другите едвај крај со крај врзуваат

Курир - 24.03.2019

Тоа што СДММ и СДСМ ги боли вистината, тоа е нивен проблем, порачуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Граѓаните гледаат како живеат децата на власта. Јавноста гледа во каков луксуз и привилегии уживаат децата на функционерите на власта, а како едвај крај со крај ...

ВМРО-ДПМНЕ: Тоа што СДММ и СДСМ ги боли вистината, тоа е нивен проблем

А1 On - 24.03.2019

„Тоа што СДММ и СДСМ ги боли вистината, тоа е нивен проблем. Граѓаните гледаат како живеат децата на власта. Јавноста гледа во каков луксуз и привилегии уживаат децата на функционерите на власта, а како едвај крај со крај врзуваат останатите граѓани ...

ВМРО-ДПМНЕ: Додека младите се селат, децата на функционерите одат на луксузни одмори

Макфакс - 24.03.2019

Јавноста гледа во каков луксуз и привилегии уживаат децата на функционерите на власта, а како едвај крај со крај врзуваат останатите граѓани и млади во Република Македонија, реагира ВМРО-ДПМНЕ по прес-конференцијата на Александар Димитриевиќ, од ...

ВМРО-ДПМНЕ: Додека младите се селат, децата на функционерите одат на луксузни одмори

24Инфо - 24.03.2019

Јавноста гледа во каков луксуз и привилегии уживаат децата на функционерите на власта, а како едвај крај со крај врзуваат останатите граѓани и млади во Република Македонија, реагира ВМРО-ДПМНЕ по прес-конференцијата на Александар Димитриевиќ, од ...

ВМРО-ДПМНЕ: Јавноста гледа во каков луксуз и привилегии уживаат децата на власта

+инфо - 24.03.2019

Од една страна се 47.6% од младите кои се невработени, а над 140 илјади живеат во сиромаштија. Од друга страна се децата на Мира Дизел Стојчевска, Милева Ѓорѓиева, Грчев, Бучковски, Локвенец, Мисовски, Шилегов, Лалчевска, Николовска, Фрчовски и ...

ВМРО-ДПМНЕ: Тоа што СДММ и СДСМ ги боли вистината, тоа е нивен проблем

MakPress - 24.03.2019

Тоа што СДММ и СДСМ ги боли вистината, тоа е нивен проблем. Граѓаните гледаат како живеат децата на власта. Јавноста гледа во каков луксуз и привилегии уживаат децата на функционерите на власта, а како едвај крај со крај врзуваат останатите граѓани ...

ВМРО ДПМНЕ: Тоа што СДММ и СДСМ ги боли вистината, тоа е нивен проблем

Скопје1 - 24.03.2019

Граѓаните гледаат како живеат децата на власта. Јавноста гледа во каков луксуз и привилегии уживаат децата на функционерите на власта, а како едвај крај со крај врзуваат останатите граѓани и млади во Република Македонија, се вели во соопштение на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Додека младите се селат, децата на функционерите одат на луксузни одмори

Centar - 24.03.2019

Јавноста гледа во каков луксуз и привилегии уживаат децата на функционерите на власта, а како едвај крај со крај врзуваат останатите граѓани и млади во Република Македонија, реагира ВМРО-ДПМНЕ по прес-конференцијата на Александар Димитриевиќ, од ...