TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција: Работодавци бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

Слободен Печат - 26.03.2020

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

А1 On - 26.03.2020

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...

Газди во Грција барале од вработените да им ја дадат помошта од државата

Независен - 26.03.2020

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

Либертас - 26.03.2020

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

24Инфо - 26.03.2020

– До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...

Грција: Газдите од своите вработени бараат да им вратат дел од специјалната помош од државата

Курир - 26.03.2020

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

Вечер - 26.03.2020

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...

Во Грција работодавците бараат работниците да вратат дел од државната помош

+инфо - 26.03.2020

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

Опсервер - 26.03.2020

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

MakPress - 26.03.2020

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со ...