TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во БиХ тужба против возач кој преместил мигранти во задниот дел на автобусот

Макфакс - 12.09.2019

Компанија со седиште во Тузла најави дека ќе поведе дисциплинска постапка против возач на автобус кој преместил мигранти на задните седишта во автобусот за да не се мешаат со другите патници.

Во БиХ тужба против возач кој преместил мигранти во задниот дел на автобусот

24Инфо - 12.09.2019

Компанија со седиште во Тузла најави дека ќе поведе дисциплинска постапка против возач на автобус кој преместил мигранти на задните седишта во автобусот за да не се мешаат со другите патници.

Во БиХ тужба против возач кој преместил мигранти во задниот дел на автобусот

Centar - 12.09.2019

Компанија со седиште во Тузла најави дека ќе поведе дисциплинска постапка против возач на автобус кој преместил мигранти на задните седишта во автобусот за да не се мешаат со другите патници.

Во БиХ тужба против возач кој преместил мигранти во задниот дел на автобусот

Точка - 12.09.2019

Компанија со седиште во Тузла најави дека ќе поведе дисциплинска постапка против возач на автобус кој преместил мигранти на задните седишта во автобусот за да не се мешаат со другите патници.