TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

КИДНАПЕРИТЕ НЕ СЕ САМО ДВАЈЦА, ТУКУ ЦЕЛА БАНДА, А РАБОТАТ СО МОЛЧЕЊЕ - таткото на Самоил бара помош

Фактор - 25.03.2023

Таткото на киднапираниот Самоил вели дека семејството досега нема никакви информации до каде е истрагата. Смета дека киднаперите не се само двајцата кои се приведени, туку дека се работи за поголема банда.

МВР има нови сознанија за киднапирањето на внукот на Љубе Бошковски

еМагазин - 25.03.2023

Министерот за внатрешни работи , денеска прашан до каде е истрагата за киднапирањето на младиот скопјанец , внук на , посочи дека во МВР знаат повеќе детали, но не можат да соопштат јавно за да не наштетат на истрагата.

Спасовски откри до каде е истрагата за киднапирањето на Самоил Костадиновски

Слободен Печат - 25.03.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска беше запрашан до каде е истрагата за киднапирањето на младиот скопјанец Самоил Костадиновски , по кој се трага веќе 20 дена. Министерот рече дека има напредок, како и дека знаат повеќе детали ...

Напредува истрагата за киднапирањето на Самоил, вели Спасовски

Фокус - 25.03.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вели дека МВР има нови информации околу киднапирањето на Самоил, по кој се трага веќе 20 дена. Запрашан до каде е истрагата, тој денеска изјави дека има нови информации но не можат да се соопштат јавно ...

ИМА НОВИ ИНФОРМАЦИИ ЗА КИДНАПИРАНИОТ САМОИЛ, НО НЕ СМЕАТ ДА СЕ СООПШТАТ - Спасовски вели дека истрагата напредува

Фактор - 25.03.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вели дека МВР има нови информации околу киднапирањето на Самоил, по кој се трага веќе 20 дена. Запрашан до каде е истрагата, тој денеска изјави дека има нови информации но не можат да се соопштат јавно ...

Спасовски откри до каде е истрагата за киднапирањето на внукот на Љубе Бошковски

Независен - 25.03.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска беше запрашан до каде е истрагата за киднапирањето на младиот скопјанец Самоил Костадиновски, по кој се трага веќе 20 дена. Министерот рече дека има напредок, како и дека знаат повеќе детали за ...

Спасовски: Имаме нови детали за киднапирањето на внукот на Бошкоски

Либертас - 25.03.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска беше запрашан до каде е истрагата за киднапирањето на младиот скопјанец Самоил Костадиновски, по кој се трага веќе 20 дена. Министерот рече дека има напредок, како и дека знаат повеќе детали за ...

За киднапирањето на Самоил Костадиновски има нови информации, вели Спасовски

МКД - 25.03.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вели дека МВР има нови информации околу киднапирањето на Самоил Костадиновски, кој е внук на Љубе Бошковски и по кој се трага веќе 20 дена. Запрашан до каде е истрагата, тој денеска изјави дека има ...

Напредува истрагата за киднапирањето на Самоил, известува МВР

Пулс24 - 25.03.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вели дека МВР има нови информации околу киднапирањето на Самоил, по кој се трага веќе 20 дена. Запрашан до каде е истрагата, тој денеска изјави дека има нови информации но не можат да се соопштат јавно ...

СПАСОВСКИ: МВР има нови сознанија за киднапирањето на внукот на Бошкоски

Денешен - 25.03.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вели дека МВР има нови информации околу киднапирањето на Самоил, по кој се трага веќе 20 дена. Запрашан до каде е истрагата, тој денеска изјави дека има нови информации но не можат да се соопштат јавно ...

Зад киднапирањето на Самоил стои цела банда, вели неговиот татко

Фокус - 25.03.2023

Таткото на киднапираниот Самоил Костадиновски, вели дека семејството досега нема никакви информации до каде е истрагата,. Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, пак, изјави денеска дека имаа нови информации но не можат да ги споделат со ...

Таткото на киднапираниот Самоил: Голема банда се и сите молчат

Либертас - 26.03.2023

Таткото на киднапираниот Самоил Костадиновски, вели дека семејството досега нема никакви информации до каде е истрагата. Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, пак, изјави денеска дека имаа нови информации но не можат да ги споделат со ...

Киднаперите не се двајца, туку тоа е поголема банда, тие работат со молчење, вели таткото на Самоил

Скопје1 - 26.03.2023

Таткото на киднапираниот Самоил вели дека семејството досега нема никакви информации до каде е истрагата. Смета дека киднаперите не се само двајцата кои се приведени, туку дека се работи за поголема банда.