TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бездушни туристи тераат девојче да изеде луто пиперче за пари: Девојчето не можеше да ги задржи солзите (ВИДЕО)

Слободен Печат - 16.09.2020

На Фејсбук се прошири видео во кое се гледа мало девојче како јаде луто пиперче, додека во позадина се слушаат машки и женски гласови кои се наситуваат на нејзината болка и цинички се смеат. „ Не е срамота да бидеш сиромашен.

Видео кое буквално ќе ве разочара од човечкиот род: Туристи натераа сиромашно девојче да јаде лута пиперка за пари

Курир - 16.09.2020

Не е срамота да се биде сиромашен. Срамота е да се биде бездушен богат човек опкружен со сиромашни чесни луѓе. Овие туристи, за да се потсмеваат на мало девојче, и’ ветуваат дека ќе и дадат малку пари, ако изеде лута пиперка без да заплаче.

Видео кое буквално ќе ве разочара од човечкиот род: Туристи натераа сиромашно девојче да јаде лута пиперка за пари

Женски магазин - 16.09.2020

Не е срамота да се биде сиромашен. Срамота е да се биде бездушен богат човек опкружен со сиромашни чесни луѓе. Овие туристи, за да се потсмеваат на мало девојче, и' ветуваат дека ќе и дадат малку пари, ако изеде лута пиперка без да заплаче.