TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Холандскиот пазар продолжува да расте

Бизнис Вести - 11.01.2019

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија заедно со приватниот сектор традиционално учествува на интернационалниот саем за туризам во Утрехт. “Vakantiebeurs” се одржува во период од 09-13.01.2019та година во Холандија.

Агенцијата за промоција на туризмот на саем во Холандија

Бизнис Инфо - 11.01.2019

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија заедно со приватниот сектор традиционално учествува на интернационалниот саем за туризам во Утрехт. Vakantiebeurs се одржува во период од 09-13.01.2019та година во Холандија.

Македонија очекува раст на бројот на холандски туристи и годинава

+инфо - 11.01.2019

„Vakantiebeurs” претставува водечки саем за туризам во Холандија преку кој постои можност за вмрежување помеѓу македонскиот и холандскиот приватен сектор. Ова индиректно придонесува за контунуиран раст на бројот на холандски туристи во Македонија.

Бројот на холандските туристи продолжува да расте

МКД - 12.01.2019

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија заедно со приватниот сектор традиционално учествува на интернационалниот саем за туризам во Утрехт („Vakantiebeurs") што се одржува во период од 9 до 13 јануари во Холандија.