TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мијалков бара Иванов да ја повлече аболицијата

А1 On - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков во изјава за порталот Пресс 24 го повикува претседателот Ѓорге Иванов да ги повлече одлуките за аболиција кои се однесуваат на него. „Знам дека сум работел чесно и совесно во интерес на безбедноста на ...

Мијалков бара Иванов да ги повлече одлуките за аболиција кои се однесуваат на него

Фактор - 16.04.2016

Екс директорот на УБК, Сашо Мијалков го повика претседателот Иванов да ги повлече одлуките за прекин на постапките кои се однесуваат на него. Тој е уверен во добрата намера на Иванов и вели дека работел чесно и совесно во интерес на безбедноста на ...

Мијалков: Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Press24 - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорѓе Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков: Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Курир - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорге Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков го повика Иванов да ја повлече одлуката за прекин на постапки против него

Нетпрес - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорѓе Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков: Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Вест - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорѓе Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков - Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Утрински - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорѓе Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Дневник - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорѓе Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков: Иванов да ги повлече одлуките за мене

еМагазин - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорѓе Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков: Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Канал5 - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорѓе Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков го повика Иванов да ја повлече одлуката за негова аболиција

МКД - 16.04.2016

Сашо Мијалков, поранешниот директор на УБК го повика претседателот Иванов да ја повлече одлуката за прекин на постапките кои се однесуваат на него. Тој за „Прес 24" изјави дека е убеден во добрата намера на претседателот Иванов, но, вели, не сум ...

МИЈАЛКОВ: Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Телеграф - 16.04.2016

Убеден сум дека Претседателот Иванов имал најдобри намери, но во мое лично име го повикувам да ги повлече одлуките за прекин на постапките кои се однесуваат на мене, бара Мијалков Поранешниот директор на Управата за безбедност и контраразузнавање ...

Мијалков побара Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на него

Макфакс - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, убеден е во добрата намера на претседателот Ѓорге Иванов, но го повикува да ги повлече одлуките за прекин на постапките кои се однесуваат на него.

Мијалков: Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Сител - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорге Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков со писмо до Иванов – бара да го изземе од аболицијата

МК News - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорге Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Сашо Мијалков: Претседателот да ги повлече одлуките кои се наменети за мене

Пулс24 - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорге Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков: Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Вечер Прес - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК додава дека не сторил ништо незаконско и затоа смета дека со одлуката на Претседателот граѓаните нема да имаат можност до крај да се уверат во сценариото кое беше подготвувано со единствена цел да бидат политички оцрнети ...

Мијалков: Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на мене

Lider - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, се огласи по донесената одлука на претседателот Ѓорге Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивни соработници поврзани со прислушувањето и политичката криза.

Мијалков побара Иванов да ги повлече одлуките кои се однесуваат на него

Кајгана - 16.04.2016

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, убеден е во добрата намера на претседателот Ѓорге Иванов, но го повикува да ги повлече одлуките за прекин на постапките кои се однесуваат на него.