TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од пензионерите од Ѓорче Петров добија хуманитарни пакети со храна

Скопје инфо - 20.11.2023

Пензионерите од Ѓорче Петров, приматели на најниска пензија и трудови лица со инвалидитет, добија пакети со храна од општина Ѓорче Петров, во соработка со Скопската православна епархија, Хуманитарната Организација Св. Спас и Отец Оливер.

Хуманитарни пакети за пензионери со најниска пензија и инвалиди на трудот

Вечер Прес - 20.11.2023

Во соработка со Скопската православна епархија, хуманитарната организација „Св. Спас“ и Отец Оливер, Општина Ѓорче Петров организираше хуманитарна акција во рамките на која се поделени хуманитарни пакети на голем број пензионери приматели на ...

Поделени хуманитарни пакети за пензионерите со најниски примања во Ѓорче Петров

Слободен Печат - 20.11.2023

Општина Ѓорче Петров заедно со хуманитарната организација „Свети Спас“ поделија хуманитарни пакети на пензионерите со најниска пензија и трудови лица со инвалидитет, за како што велат, да им помогнат во време кога секое семејство се соочува со ...