TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се огласи поранешниот министер за здравство Таравари: Еве кога ќе дојде крајот на пандемијата!

Бизнис Вести - 08.04.2020

Актуелниот градоначалник на Гостивар Арбен Таравари кој по професија е доктор, а воедно е и поранешен министер за Здравство пред да дојде Венко Филипче, се огласи на социјалните мрежи: И на пандемијата ќе ѝдојде крајот! Луѓето се под силен притисок.

Градоначалникот на Гостивар и поранешен министер за здравство: И на пандемијата ќе ѝ дојде крајот

Бриф - 08.04.2020

Актуелниот градоначалник на Гостивар Арбен Таравари кој по професија е доктор, а воедно е и поранешен министер за Здравство, се огласи на социјалните мрежи: И на пандемијата ќе ѝ дојде крајот! Луѓето се под силен притисок.