TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Либертас - 02.08.2020

Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки“ на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Слободен Печат - 02.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 01/02.08.2020 во времето од 19,00 до 02,00 часот спроведе акциска контрола за ...

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

А1 On - 02.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 01/02.08.2020 во времето од 19,00 до 02,00 часот спроведе акциска контрола за ...

Одземен еден моторцикл, санкционирани 24 диви тркачи на скопските улици

Press24 - 02.08.2020

МВР во текот на изминатата ноќ спроведе акција за сузбивање на диви тркачи од скопските улици. Одземен е еден моторцикл, а санкционирани се 24 моторциклисти. - Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со ...

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

ТВ21 - 02.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 03.08.2020 во времето од 07,00 до 24,00 часот спроведе акциска контрола за ...

Санкционирани 24 „диви тркачи“ на скопските улици

360 степени - 02.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера и рано утрото од 19,00 до 02,00 часот спроведе акциска контрола за ...

“Дивите тркачи“ по скопските улици санкционирани

Алфа - 02.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 01/02.08.2020 во времето од 19,00 до 02,00 часот спроведе акциска контрола за ...

Казни за 24 диви тркачи во Скопје, одземен еден мотор

Макфакс - 02.08.2020

Полицијата синоќа во времето од 19 до 2 часот спроведе акциска контрола за откривање на возачи на мотори кои организираат и учествуваат во “диви трки“ на подрачјето на Скопје. Притоа санкционирани се 24 возачи на мотори кај кои се констатирани низа ...

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Опсервер - 02.08.2020

Скопје, 2 август 2020 () – Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки“ на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Казни за 24 диви тркачи во Скопје, одземен еден мотор

Н.Македонија - 02.08.2020

Полицијата синоќа во времето од 19 до 2 часот спроведе акциска контрола за откривање на возачи на мотори кои организираат и учествуваат во „диви трки“ на подрачјето на Скопје. Притоа санкционирани се 24 возачи на мотори кај кои се констатирани низа ...

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Скопје1 - 02.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 03.08.2020 во времето од 07,00 до 24,00 часот спроведе акциска контрола за ...

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Алсат-М - 04.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 03.08.2020 во времето од 07,00 до 24,00 часот спроведе акциска контрола за ...

МВР: Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Канал5 - 02.08.2020

Притоа одземени се четири мотоцикли кои ќе бидат упатени на вонреден технички преглед заради контрола на техничката исправност и фреквенција на бучавост. Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за ...

Казни за 24 диви тркачи во Скопје

МКД - 02.08.2020

Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки" на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Санкционирани диви тркачи на скопските улици

Кајгана - 04.08.2020

Скопје, 4 август 2020 (МИА) - Одземени се четири мотоцикли по спроведена акциска контрола на возачи на мотори кои организираат и учествуваат во диви трки. Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението ...

Казнети 24 моторџии – „диви тркачи“ низ скопските улици

+инфо - 02.08.2020

Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки“ на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Казни за 24 диви тркачи во Скопје, одземен еден мотор

Вечер - 02.08.2020

Полицијата синоќа во времето од 19 до 2 часот спроведе акциска контрола за откривање на возачи на мотори кои организираат и учествуваат во “диви трки“ на подрачјето на Скопје. Притоа санкционирани се 24 возачи на мотори кај кои се констатирани низа ...

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Независен - 04.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 3 август 2020 во времето од 7 до 24 часот спровел акциска контрола за ...

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Сител - 04.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 03.08.2020 во времето од 07,00 до 24,00 часот спроведе акциска контрола за ...

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Локално - 02.08.2020

Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки“ на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Вечер Прес - 02.08.2020

Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки“ на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Frontline - 04.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 3 август 2020 во времето од 07:00 до 24:00 часот спровел акциска контрола за ...

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Скопје инфо - 02.08.2020

Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки“ на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

24 Вести - 02.08.2020

Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки“ на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Казнети 24 „диви тркачи“ на скопските улици

Фокус - 02.08.2020

Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки“ на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Казни за 24 диви тркачи во Скопје, одземен еден мотор

24Инфо - 02.08.2020

Полицијата синоќа во времето од 19 до 2 часот спроведе акциска контрола за откривање на возачи на мотори кои организираат и учествуваат во “диви трки“ на подрачјето на Скопје. Притоа санкционирани се 24 возачи на мотори кај кои се констатирани низа ...

Санкционирани „диви тркачи” на скопските улици

ММС - 02.08.2020

Во акциска контрола за откривање на организатори и учесници во „диви трки” на подрачјето на Скопје, полицијата санкционирала 24 возачи на мотори, кај кои се констатирани низа прекршоци, а бил одземен еден мотоцикл.

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

4NEWS - 02.08.2020

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 03.08.2020 во времето од 07,00 до 24,00 часот спроведе акциска контрола за ...