TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Синан Сакиќ итно префрлен во приватна клиника: За неколку дена пејачот оди на трансплантација на црниот дроб во Италија

Сител - 16.05.2018

Пејачот Синан Сакиќ е одведен денеска во Бел Медик, на испитување во наредните ден до три. После тоа заминува во Италија во Падова, на трансплантација на црниот дроб. Да потсетиме, Синан се наоѓаше на интерното А одделение, каде чекаше ...

Синан Сакиќ префрлен на клиника , синовите направиле скандал

Канал5 - 16.05.2018

Фолк пејачот Синан Сакиќ е префрлен на клиникапред заминување на трансплантација во Италија. Фолк пејачот Синан Сакиќ беше префрлен на клиниката во Белград , каде беше сместен за да му биде направена трансплантација.

Ќе ви се скамени срцето од фотографиите- Откако семејството на Синан денеска доживеа пекол во болница, пејачот едвај ...

Курир - 16.05.2018

Откако денеска семејството на пејачот доживеа вистински пекол конечно успеа да го ослободи пејачот од болницата во која неговата сопруга тврдеше дека има ужасни услови. Имено таа тврдеше дека пејачот бил врзуван за креветот, а вчера пациентка во ...

Пејачот со денови е врзан за болничкиот кревет- откако семејството на Синан сакало насилно да го изнесе се соочило со ...

Курир - 16.05.2018

Семејството на познатиот пејач Синан Сакиќ овие денови преживува вистинска драма откако во белградската болница се соочиле со пекол. Станува збор за сопругата и синовите на Синан кој тврдат дека условите во болницата во која престојува пејачот се ...