TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влада на Литванија: Фрлете ги кинеските мобилни телефони

МКД - 23.09.2021

Министерството за одбрана на Литванија препорача луѓето да избегнуваат да купуваат кинески мобилни телефони, а постојните сопственици на таквите уреди да се ослободат од нив - поради цензура, пишува Си-ен-ен.

Xiaomi: Нашите уреди не цензурираат корисници

Локално - 23.09.2021

Кинескиот технолошки гигант Xiaomi изјави во средата дека неговите уреди не ги цензурираат комуникациите на корисниците. Компанијата ја објави изјавата еден ден откако Министерството за одбрана на Литванија ги советуваше потрошувачите да избегнуваат ...

Литванија ги советува граѓаните да ги фрлат кинеските мобилни телефони

24Инфо - 22.09.2021

Министерството за одбрана на Литванија ја советува јавноста да избегнува купување мобилни телефони од кинески производители и да се ослободи од нив што е можно поскоро, доколку ги поседуваат.

Литванија ги советува граѓаните да не купуваат кинески мобилни телефони

Слободен Печат - 22.09.2021

Министерството за одбрана на Литванија ја советува јавноста да избегнува купување мобилни телефони од кинески производители и да се ослободи од нив што е можно поскоро, доколку ги поседуваат.

Литванија ги советува граѓаните да не купуваат кинески мобилни телефони

Денешен - 22.09.2021

Министерството за одбрана на Литванија ја советува јавноста да избегнува купување мобилни телефони од кинески производители и да се ослободи од нив што е можно поскоро, доколку ги поседуваат.

Литванија ги советува граѓаните да не купуваат кинески мобилни телефони

Вечер Прес - 22.09.2021

Министерството за одбрана на Литванија ја советува јавноста да избегнува купување мобилни телефони од кинески производители и да се ослободи од нив што е можно поскоро, доколку ги поседуваат.

Литванија ги советува граѓаните да не купуваат кинески мобилни телефони

Опсервер - 22.09.2021

Министерството за одбрана на Литванија ја советува јавноста да избегнува купување мобилни телефони од кинески производители и да се ослободи од нив што е можно поскоро, доколку ги поседуваат.

Литванија ги советува граѓаните да не купуваат кинески мобилни телефони

MakPress - 22.09.2021

Министерството за одбрана на Литванија ја советува јавноста да избегнува купување мобилни телефони од кинески производители и да се ослободи од нив што е можно поскоро, доколку ги поседуваат.

Имале способност за автоматска цензура: Литванија ги советува граѓаните да не купуваат кинески мобилни телефони

Република - 23.09.2021

Министерството за одбрана на Литванија ја советува јавноста да избегнува купување мобилни телефони од кинески производители и да се ослободи од нив што е можно поскоро, доколку ги поседуваат.