TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нормализирано водоснабдувањето во Делчево

Канал5 - 26.11.2022

Нормализирано е водоснабдувањето во Делчево, откако поради дефект на главната водоводна линија, жителите на градот и околните населени места, повеќе од 20 часа немаа вода за пиење. Од Јавното комунално претпријатие ,,Брегалница” информираа дека ...

Во Делчево се отстрануваат дефекти на водоводната мрежа на две локации

Во Центар - 26.11.2022

– Во Делчево екипи на Јавното комунално претпријатие ,,Брегалница” работат на отстранување на два дефекти на водоводната мрежа поради кои повеќе од 12 часа најголем дел од градот е без вода за пиење.

Делови од Делчево без вода поради дефект

Press24 - 25.11.2022

Поради дефект на главната водоводна линија, делчевската населба Милково Брдо е без вода за пиење. Од Јавното комунално претријатие информираат дека нивни екипи работат на негово отстранување.

Овој дел од Скопје во понеделник без вода

Скопје инфо - 25.11.2022

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека во понеделник, 28.11.2022г на ул.Гвадалахара бб (кај резервоарот Шуто Оризари), поради уличен дефект Ф-2“и Ф-300мм, со прекинато водоснабдување ќе останат корисниците на улиците: Иљо Војвода и дел ...

Прекинато водоснабдување на неколку локации во понеделник

Скопје инфо - 26.11.2022

ЈП Водовод и канализација, Скопје со известување за прекин во водоснабдувањето во понеделник (27.11.2022). -Ве известуваме дека на ден 28.11.2022г на ул.Гвадалахара бб (кај резервоарот Шуто Оризари), поради уличен дефект Ф-2“и Ф-300мм, со прекинато ...

Дел од Шутка во понеделник ќе остане без вода

Курир - 25.11.2022

На ден 28.11.2022г на ул.„Гвадалахара“ бб (кај резервоарот Шуто Оризари), има уличен дефект Ф-2“и Ф-300мм. Поради тоа, со прекинато водоснабдување ќе останат корисниците на улиците: „Иљо Војвода“ и дел од „Бутелски Венец“ од 09:00 часот до ...

Поради дефект денес без вода корисниците од Визбегово

Слободен Печат - 25.11.2022

Поради уличен дефект, денеска прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од ул. „1 / Визбегово” бб”. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 9:15 часот до завршување на санација на ...

Поради дефект без вода корисниците од улицата „1 / Визбегово“

Канал5 - 25.11.2022

Поради уличен дефект, денеска прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од ул. „1 / Визбегово“ бб“. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 9:15 часот до завршување на санација на ...

Поради дефект без вода корисниците од улицата „1 / Визбегово“

Вечер Прес - 25.11.2022

Поради уличен дефект, денеска прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од ул. „1 / Визбегово“ бб“. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 9:15 часот до завршување на санација на ...

Во прекин водоснабдувањето во делови од Делчево

ТВ21 - 25.11.2022

Поради дефект на главната водоводна линија, делчевската населба Милково Брдо е без вода за пиење. Од Јавното комунално претријатие информираат дека нивни екипи работат на негово отстранување.

Во прекин водоснабдувањето во делови од Делчево

4NEWS - 25.11.2022

Поради дефект на главната водоводна линија, делчевската населба Милково Брдо е без вода за пиење. Од Јавното комунално претријатие информираат дека нивни екипи работат на негово отстранување.

Во Делчево се отстрануваат дефекти на водоводната мрежа на две локации

Канал5 - 26.11.2022

Во Делчево екипи на Јавното комунално претпријатие ,,Брегалница” работат на отстранување на два дефекти на водоводната мрежа поради кои повеќе од 12 часа најголем дел од градот е без вода за пиење.

Делчевци добија вода за пиење 20 часа по дефектот

Слободен Печат - 26.11.2022

Нормализирано е водоснабдувањето во Делчево, откако поради дефект на главната водоводна линија, жителите на градот и околните населени места, повеќе од 20 часа немаа вода за пиење. Од Јавното комунално претпријатие ,,Брегалница” информираа дека ...