TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оливер ги откажа концертите, лекарите загрижени за неговото здравје

Сител - 07.12.2017

Пејачот Оливер Драгоевиќ е приморан да ги откаже најавените концерти поради здраствени причини. - Драгоевиќ е присилен поради здраствени причини да ги откаже сплитските концерти на кои многу се веселеше.

Со месеци се бори со ракот: Оливер Драгојевиќ ги откажа сите концерти

Локално - 07.12.2017

Познатиот хрватски музичар денеска одбележува роденден, но беше принуден да ги откаже настапите пред сплитската публика, кои беа закажани за следната недела. „Оливер Драгојевиќ мораше поради здравствени причини да ги откаже сплитските концерти, на ...

Оливер Драгојевиќ сепак не може да ги издржи концертите и ги откажа и двата

еМагазин - 07.12.2017

Легендарниот хрватски пејач Оливер Драгојевиќ сепак не може да ги одржи двата концерти закажани за 15 и 16 декември во Сплит. Тој е тешко болен и се бори со рак на белите дробови. Но прима хемотерапија, концертите требаше да се одржат под името ...

Заради борбата со ракот, Оливер Драгојевиќ ги откажа сите концерти

Репортер - 08.12.2017

Познатиот хрватски музичар мораше да ги откаже настапите пред сплитската публика, кои беа закажани за следната недела. „Оливер Драгојевиќ мораше поради здравствени причини да ги откаже сплитските концерти, на кои им се радуваше.