TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Илјадници корисници пријавуваат падови на „Teams“ и „Outlook“, Мајкрософт истражува што е проблемот

Радио МОФ - 25.01.2023

Мајкрософт соопштија дека го истражуваат проблемот со кои се соочија илјадници корисници на нивните производи низ светот, меѓу кои и падови кои се случија на видеоконференциската платформа „Teams“ и мејл платформата „Outlook“.

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со услугите на Microsoft, не работи ниту Minecraft

USB - 25.01.2023

Сајтот DownDetector детектира проблеми во работењето на бројни услуги на Microsoft, а проблемите ги пријавуваат корисниците ширум светот. Како што сугерира DownDetector, Microsoft Teams, Microsoft 365, Outlook.com и Microsoft Store се соочуваат со ...

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со Microsoft Outlook и Teams

Кумановски м. - 25.01.2023

Многу корисници ширум светот утрово не можеа да ја проверат својата е-пошта поради проблеми со Microsoft Outlook и Teams. Според downdetector.co.uk, веб-страница која ги следи прекините на технолошките и мобилните платформи, илјадници корисници го ...

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со сервисите на Microsoft

Денар - 25.01.2023

Сајтот DownDetector детектира проблеми во работењето на бројни услуги на Microsoft, а проблемите ги пријавуваат корисниците ширум светот. Како што сугерира DownDetector, Microsoft Teams, Microsoft 365, Outlook.com и Microsoft Store се соочуваат со ...