TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црниот пантер што ја крена на нозе цела Србија, денеска наводно е повторно забележан, ловочувари го истражуваат теренот

Вечер Прес - 26.11.2022

Црниот пантер наводно денес е повторно снимен и тоа во близина на Фекетиќ, а ловочуварите од „Војводинашми“ се испратени на теренот да го истражат. Фото: Screenshot (Instagram) Тоа на медиумите им го потврдил Немања Ивановиќ, помошник на ...

НОВА СНИМКА ОД ЦРНИОТ ПАНТЕР: Властите уште трагаат по него, граѓаните го објавуваат на социјалните мрежи

Фактор - 26.11.2022

Избеганиот пантер, кој неодамна внесе страв во коските на жителите на неколку села кај Апатин, денеска наводно бил забележан дури до Фекетиќ на 80 километри! На се појави видео на кое се гледа големо црно животно налик на пантер како трча покрај ...

Драма во Србија: Повторно забележан црниот пантер, ловочувари го пребаруваат теренот (ВИДЕО)

Локално - 26.11.2022

Откако денеска во близина на српското селото Фекетиќ, наводно, повторно бил снимен веќе познатиот црн пантер, на терен биле испратени ловочувари на „Војводинашума“ да ја истражат ситуацијата, потврдил шефот на Покраинската инспекција Немања Ивановиќ.