TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Брако“ го создаде првото возило за чистење во Европа кое испушта вода наместо издувни гасови

360 степени - 22.11.2020

На возилото кое го произведе велешката фабрика работеле 15 инженери од земјава во соработка со колеги од Холандија. Амстердам, Утрехт и Ротердам при ќе почнат да го користат ова возило, а интерес за набавка на возилото кое целосно се произведува во ...

Верувале или не, велешки „Брако“ го создаде првото македонско хидрогенско возило, прво во Европа за одржување хигиена! ...

+инфо - 22.11.2020

„Брако“ го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини, кое испушта вода наместо издувни гасови. Холандските градови Амстердам, Утрехт и Ротердам се првите кои ќе ја одржуваат хигиена со овие велешки еколошки возила.

Велешка Брако го произведе првото возило за чистење во Европа кое работи на водород и испушта вода, наместо издувни ...

Сакам да кажам - 22.11.2020

„Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување на хигиена во урбани средини под брендот „Грин машинс“ ГМ500Х2 која работи на водород, соопшти велешката компанија. На еколошкото возило за чистење кое испушта само вода, а не ...

Брако го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода, наместо издувни ...

Опсервер - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...

Брако го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода, наместо издувни ...

Фактор - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...

Брако создаде прво возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода

Канал5 - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...

Брако го создаде првото возило за одржување хигиена кое испушта вода, наместо издувни гасови (ВИДЕО)

МКД - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако" ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines" GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...

„Брако“ го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода наместо издувни ...

iPortal - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...

„Green Machines“ Првa еколошка машина во Европа создадена од Велешки „Брако“

Пари - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...

„Брако“ го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода наместо издувни ...

Граѓански збор - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...

Велешка „Брако“ создаде моќна еколошка машина за чистење

Кајгана - 22.11.2020

Скопје, 22 ноември 2020 (МИА) – Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата еколошка машина во Европа за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 што работи на водород.

„Брако“ го создаде првото возило за чистење во Европа кое испушта вода, место издувни гасови

Независен - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата еколошка машина во Европа за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 што работи на водород. Тим од 15 инженери од земјава, во соработка со инженери од Холандија работеа ...

„Брако“ го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода, наместо издувни ...

MakPress - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата еколошка машина во Европа за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 што работи на водород. Тим од 15 инженери од земјава, во соработка со инженери од Холандија работеа ...

Велешки Брако прв во Европа со хидрогенски машини за чистење

Телефони.мк - 22.11.2020

Директорот на „Брако“ Иле Атанасов изјави дека новата еколошка машина за одржување на хигиена во урбани средини под брендот „Green Machines“ (GM 500H2), чиј погон работи на најчисто гориво – хидроген (водород).

„Брако” го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода, наместо издувни ...

Бизнис Вести - 22.11.2020

Скопје, 22 ноември 2020 (МИА) – Велешката компанија „Брако” ја произведе првата еколошка машина во Европа за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines” GM 500H2 што работи на водород.

„Брако“ го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода, наместо издувни ...

Бриф - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата еколошка машина во Европа за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 што работи на водород. Тим од 15 инженери од земјава, во соработка со инженери од Холандија работеа ...

„Брако“ го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода, наместо издувни ...

Либертас - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата еколошка машина во Европа за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 што работи на водород. Тим од 15 инженери од земјава, во соработка со инженери од Холандија работеа ...

Брако го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода, наместо издувни ...

Иновативност - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...

„Брако“ го создаде првото возило во Европа за чистење кое испушта вода, наместо издувни гасови

Фокус - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата еколошка машина во Европа за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 што работи на водород. Тим од 15 инженери од земјава, во соработка со инженери од Холандија работеа ...

(Фото) Светско, а наше: Брако го произведе првото возило во Европа за одржување хигиена кое испушта вода, наместо ...

еМагазин - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...

Брако го создаде првото возило во Европа за одржување хигиена во урбани средини кое испушта вода, наместо издувни ...

Денар - 22.11.2020

Велешката компанија „Брако“ ја произведе првата во Европа еколошка машина за одржување хигиена во урбани средини под брендот„Green Machines“ GM 500H2 која работи на водород. Тим од 15 инженери од Северна Македонија во соработка со инженери од ...