TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во тек пријавувањето за „Скопје на точак"

Канал5 - 09.11.2018

Сојузот на спортови на Скопје под покровителство на Град Скопје в недела, во 11 часот, го организира велосипедскиот карван „Скопје на точак" со партнерите Бајк центар и Пробајк Скопје. Сите заинтересирани граѓани кои сакаат да се приклучат во оваа ...

Уште малку време пријавување за Скопје на точак

МакМода - 09.11.2018

Извадете ги точаците, стари и нови! Време е за Скопје на точак мапа Замислете град со стотици илјади точаци. Тоа било Скопје во 60-те години кога немало место каде да го паркираш својот велосипед.

Во тек пријавувањето за „Скопје на точак“

Стандард - 09.11.2018

Сојузот на спортови на Скопје под покровителство на Град Скопје в недела, во 11 часот, го организира велосипедскиот карван „Скопје на точак“ со партнерите Бајк центар и Пробајк Скопје. Сите заинтересирани граѓани кои сакаат да се приклучат во оваа ...

Во тек пријавувањето за „Скопје на точак”

Слободен Печат - 09.11.2018

Сојузот на спортови на Скопје под покровителство на Град Скопје в недела, во 11 часот, го организира велосипедскиот карван „Скопје на точак” со партнерите Бајк центар и Пробајк Скопје. Сите заинтересирани граѓани кои сакаат да се приклучат во оваа ...

Извадете ги точаците, стари и нови – Време е за „Скопје на точак“!

Нетпрес - 09.11.2018

Замислете град со стотици илјади точаци. Тоа било Скопје во 60-те години кога немало место каде да го паркираш својот велосипед. Стари и нови, од пони до партизан велосипеди, мали и големи, сите вртеле педала низ улиците во градот покажувајќи дека ...

Во тек пријавувањето за „Скопје на точак“

Вечер - 09.11.2018

Сојузот на спортови на Скопје под покровителство на Град Скопје в недела, во 11 часот, го организира велосипедскиот карван „Скопје на точак“ со партнерите Бајк центар и Пробајк Скопје. Сите заинтересирани граѓани кои сакаат да се приклучат во оваа ...

Остана уште малку време за пријавување за „Скопје на точак“

Република - 09.11.2018

Сојуз на спортови на Скопје под покровителство на Град Скопје во недела, 11 ноември во 11 часот, го организира велосипедскиот караван Скопје на точак со партнерите Бајк центар и Пробајк Скопје.

Во тек пријавувањето за „Скопје на точак“

Сител - 09.11.2018

Сојузот на спортови на Скопје под покровителство на Град Скопје в недела, во 11 часот, го организира велосипедскиот карван „Скопје на точак“ со партнерите Бајк центар и Пробајк Скопје. Сите заинтересирани граѓани кои сакаат да се приклучат во оваа ...

Извадете ги точаците, стари и нови! Време е за Скопје на точак

Smartportal - 09.11.2018

Скопје, (09.11.2018) Замислете град со стотици илјади точаци. Тоа било Скопје во 60-те години кога немало место каде да го паркираш својот велосипед. Стари и нови, од пони до партизан велосипеди, мали и големи, сите вртеле педала низ улиците во ...

Во тек пријавувањето за „Скопје на точак“

MTM - 09.11.2018

Сојузот на спортови на Скопје под покровителство на Град Скопје в недела, во 11 часот, го организира велосипедскиот карван „Скопје на точак“ со партнерите Бајк центар и Пробајк Скопје. Сите заинтересирани граѓани кои сакаат да се приклучат во оваа ...

„Скопје на точак“ по повод „13. Ноември“

Екипа - 09.11.2018

Замислете град со стотици илјади точаци. Тоа било Скопје во 60-те години кога немало место каде да го паркираш својот велосипед. Стари и нови, од пони до партизан велосипеди, мали и големи, сите вртеле педала низ улиците во градот покажувајќи дека ...

Велосипедски караван „Скопје на точак“

Стандард - 11.11.2018

Сојузот на спортови на Скопје под покровителство на Град Скопје денеска го организира велосипедскиот караван „Скопје на точак“ заедно со партнерите Бајк центар и Пробајк Скопје. Стартот на „Скопје на точак“ е од булевар „Илинден“ кај фонтаната Лотос ...