TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со лажни евра точел бензин, па завршил во станица

Слободен Печат - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари, информираат од Основното јавно обвинителство – Скопје. Како што стои во соопштението од обвинителството, обвинетиот, ...

Со лажна банкнота од 100 евра платил за гориво

ТВ21 - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, за сторено кривично дело – Фалсификување пари од член 268 став 4 од Кривичниот законик. Обвинетиот на 2 декември 2020 година, околу 20:40 часот во ...

Обвинение заради фалсификување пари

Бизнис Вести - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, за сторено кривично дело – Фалсификување пари од член 268 став 4 од Кривичниот законик. Обвинетиот на 2 декември 2020 година, околу 20:40 часот во ...

Пуштил фалц пари во оптег на бензинска во Гостивар

Курир - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, за сторено кривично дело – Фалсификување пари од член 268 став 4 од Кривичниот законик. Обвинетиот на 2 декември 2020 година, околу 20:40 часот во ...

Со лажна банкнота од 100 евра платил за гориво

Zoom - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, за сторено кривично дело – Фалсификување пари од член 268 став 4 од Кривичниот законик. Обвинетиот на 2 декември 2020 година, околу 20:40 часот во ...

Обвинение заради фалсификување пари

24Инфо - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, за сторено кривично дело – Фалсификување пари од член 268 став 4 од Кривичниот законик. Обвинетиот на 2 декември 2020 година, околу 20:40 часот во ...

Обвинителен предлог за гостиварец поради пуштање во оптек лажни пари

Канал5 - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари, информираат од Основното јавно обвинителство – Скопје. Како што стои во соопштението од обвинителството, обвинетиот, ...

Обвинителен предлог за гостиварец поради пуштање во оптек лажни пари

Опсервер - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари, информираат од Основното јавно обвинителство – Скопје. Како што стои во соопштението од обвинителството, обвинетиот, ...

Гостиварец со лажна банкнота од 100 евра платил за наточено гориво

МКД - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари, информираат од Основното јавно обвинителство – Скопје. Како што стои во соопштението од обвинителството, обвинетиот, ...

Обвинение за гостиварец поради пуштање во оптек лажни пари

Кајгана - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари, информираат од Основното јавно обвинителство – Скопје. Како што стои во соопштението од обвинителството, обвинетиот, ...

Обвинителен предлог за гостиварец поради пуштање во оптек лажни пари

Вечер Прес - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари, информираат од Основното јавно обвинителство – Скопје. Како што стои во соопштението од обвинителството, обвинетиот, ...

Гостиварец со лажни 100 евра си точел гориво

Lider - 11.06.2021

Обвинителен предлог за гостиварец поради пуштање во оптек лажни пари Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари, информираат од Основното јавно обвинителство – ...

Платил гориво на бензиска со лажна банкнота од 100 евра

Локално - 11.06.2021

ОЈО Гостивар соопшти дека поднеле обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари. „Обвинетиот на 2 декември 2020 година, околу 20:40 часот во Гостивар на бензиска станица лоцирана на магистралниот пат, пуштил во ...

Обвинителен предлог за гостиварец поради пуштање во оптек лажни пари

Либертас - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари, информираат од Основното јавно обвинителство – Скопје. Како што стои во соопштението од обвинителството, обвинетиот, ...

Обвинителен предлог за гостиварец поради пуштање во оптек лажни пари

MakPress - 11.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен предлог против 55-годишен гостиварец, поради пуштање во оптек лажни пари, информираат од Основното јавно обвинителство – Скопје. Како што стои во соопштението од обвинителството, обвинетиот, ...

ОЈО Гостивар поднесе обвинение за нелегално поседување пиштол

Опсервер - 10.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен акт против едно лице за кривичното дело „неовластено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“ од член 396 став 1 од Кривичниот законик , соопштија од ...

Гостиварец нелегално поседувал пиштол

МКД - 10.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен акт против едно лице за кривичното дело „неовластено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи" од член 396 став 1 од Кривичниот законик, соопштија од ...

ОЈО Гостивар поднесе обвинение за нелегално поседување пиштол

Вечер Прес - 10.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен акт против едно лице за кривичното дело „неовластено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“ од член 396 став 1 од Кривичниот законик , соопштија од ...

ОЈО Гостивар поднесе обвинение за нелегално поседување пиштол

MakPress - 10.06.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поднесе Обвинителен акт против едно лице за кривичното дело „неовластено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“ од член 396 став 1 од Кривичниот законик, соопштија од ...