TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Актерката Кери Вашингтон абортирала во тајност: „Не ми е срам“

Вечер Прес - 01.10.2023

Кери решила да го абортира детето бидејќи кариерата и била поважна во тој момент. Актерката Кери Вашингтон (46) наскоро ќе објави мемоари наречени „Thicker Than Water“ во кои се присети на младоста и тешките моменти.

“САКАВ ДА СИ ЈА СПАСАМ КАРИЕРАТА!“ – Позната актерка си ја отвори душата и проговори за својот таен абортус кога имала ...

Во Центар - 30.09.2023

Американската актерка Кери Вашингтон (46 г.) наскоро ќе објави мемоари наречени „ Thicker Than Water “, во кои се присети на своите 20-ти години од животот и на тешките моменти. Во своите мемоари таа за прв пат проговори за нејзината одлука да ...