TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја делови од општините Карпош, Кисела Вода и Аеродром

Макфакс - 02.10.2023

ЕВН Македонија АД известува дека денењска без електрична енергија ќе останат делови од општините Карпош, Кисела Вода и Аеродром. Во периодот од 09.00 до 11.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од улицата Милан Марковиќ, како и дел од ...

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром и Студеничани

Канал5 - 01.10.2023

Без електрична енергија утре ќе бидат повеќе делови од општините Карпош, Аеродром и Кисела Вода, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи - Скопје. Во општина Карпош, според добиено известување од ЕВН Македонија АД без струја во ...

Делови од Карпош, Аеродром и Студеничани утре без струја

Локално - 01.10.2023

Без електрична енергија утре ќе бидат повеќе делови од општините Карпош, Аеродром и Кисела Вода, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје. Во општина Карпош, според добиено известување од ЕВН Македонија АД без струја во ...

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром и Студеничани

24 Вести - 01.10.2023

Без електрична енергија утре ќе бидат повеќе делови од општините Карпош, Аеродром и Кисела Вода, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи - Скопје. Во општина Карпош, според добиено известување од ЕВН Македонија АД без струја во ...

КАРПОШ, АЕРОДРОМ, СТУДЕНИЧАНИ Без струја утре делови од трите општини

+инфо - 01.10.2023

Без електрична енергија утре ќе бидат повеќе делови од општините Карпош, Аеродром и Кисела Вода, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје. Во општина Карпош, според добиено известување од ЕВН Македонија АД без струја во ...

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром и Студеничани

Во Центар - 01.10.2023

Без електрична енергија утре ќе бидат повеќе делови од општините Карпош, Аеродром и Кисела Вода, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје. Во општина Карпош, според добиено известување од ЕВН Македонија АД без струја во ...

Карпош, Аеродром и Кисела Вода денеска без струја

Скопје инфо - 01.10.2023

Без електрична енергија денеска ќе бидат повеќе делови од општините Карпош, Аеродром и Кисела Вода, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи - Скопје. Во општина Карпош, според добиено известување од ЕВН Македонија АД без струја во ...

Делови од Карпош, Аеродром и Студеничани утре без струја

Нетпрес - 01.10.2023

Без електрична енергија утре ќе бидат повеќе делови од општините Карпош, Аеродром и Кисела Вода, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје. Во општина Карпош, според добиено известување од ЕВН Македонија АД без струја во ...

Без струја делови од општините Карпош, Кисела Вода и Аеродром

Опсервер - 02.10.2023

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Карпош, Кисела Вода и Аеродром. Во периодот од 09.00 до 11.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од улицата Милан Марковиќ, како и дел од корисниците ...