TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британскиот регулатор нареди блокирање на странски лажни повици и пораки

Бизнис Вести - 25.10.2021

Водечките британски телекомуникациски мрежи се согласија автоматски да ги блокираат речиси сите интернет повици кои доаѓаат од странство, а изгледа како да доаѓаат од Велика Британија, соопшти британскиот совет за електронски медиуми Офком.

Британскиот регулатор нареди блокирање на странски лажни повици и пораки

Независен - 25.10.2021

Водечките британски телекомуникациски мрежи се согласија автоматски да ги блокираат речиси сите интернет повици кои доаѓаат од странство, а изгледа како да доаѓаат од Велика Британија, соопшти британскиот совет за електронски медиуми Офком.

Британскиот регулатор нареди блокирање на странски лажни повици и пораки

ТВ21 - 25.10.2021

Водечките британски телекомуникациски мрежи се согласија автоматски да ги блокираат речиси сите интернет повици кои доаѓаат од странство, а изгледа како да доаѓаат од Велика Британија, соопшти британскиот совет за електронски медиуми Офком.

Британскиот регулатор нареди блокирање на странски лажни повици и пораки

Опсервер - 25.10.2021

– Водечките британски телекомуникациски мрежи се согласија автоматски да ги блокираат речиси сите интернет повици кои доаѓаат од странство, а изгледа како да доаѓаат од Велика Британија, соопшти британскиот совет за електронски медиуми Офком.

Британскиот телеком регулатор нареди блокирање на странски лажни повици и пораки

Вечер Прес - 25.10.2021

Водечките британски телекомуникациски мрежи се согласија автоматски да ги блокираат речиси сите интернет повици кои доаѓаат од странство, а изгледа како да доаѓаат од Велика Британија, соопшти британскиот совет за електронски медиуми Офком.

Британија нареди блокирање на странски лажни повици и пораки

Република - 25.10.2021

Водечките британски телекомуникациски мрежи се согласија автоматски да ги блокираат речиси сите интернет повици кои доаѓаат од странство, а а кои се направени да изгледа како да доаѓаат од Велика Британија.

Британскиот регулатор нареди блокирање на странски лажни повици и пораки

MakPress - 25.10.2021

Водечките британски телекомуникациски мрежи се согласија автоматски да ги блокираат речиси сите интернет повици кои доаѓаат од странство, а изгледа како да доаѓаат од Велика Британија, соопшти британскиот совет за електронски медиуми Офком.

Британскиот регулатор нареди блокирање на странски лажни повици и пораки

Иновативност - 25.10.2021

Водечките британски телекомуникациски мрежи се согласија автоматски да ги блокираат речиси сите интернет повици кои доаѓаат од странство, а изгледа како да доаѓаат од Велика Британија, соопшти британскиот совет за електронски медиуми Офком.